200TL'ye akıllı saat

Halaycımamud

Centipat
Arkadaşlar ben arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak akıllı saat alacağım bu kesin ama maksimum 200-250 TL'ye kadar akıllı saat almak istiyorum biraz baktım ama hepsi Çin'den getittirilmiş kalitesiz saat gibi duruyordu uzun süreli kullanılabilir akıllı saat arıyorum söylerseniz sevinirim.

Honor Band 5 veya Huawei Band 4 alabilirsiniz. Saat yok o fiyata bileklik var.

Mi Band 4 kullanıyorum ve gayet güzel hoş duruyor. Özellikleri olsun, uzun kullanımlık şarj süresi olsun muhteşem. Mi band 4 olmanızı tavsiye ederim.

Xiaomi Mi Band serisi akıllı saatten çok akıllı bileklik olarak geçiyor. Zaten bu fiyat aralığında alacağınız Mi Band olur büyük ihtimalle.

Mi Band/Honor Band ne zamandan beri akıllı saat?

Mi Band/Honor Band ne zamandan beri akıllı saat?

Özellikleri bazı ucuz akıllı saatlerle neredeyse aynı (mesela Honor Band 5 ile Huawei Watch GT Active'i karşılaştırın göreceksiniz.) Bu fiyata daha iyi dandik olmayan, bataryası 10 güne şişmeyecek bir alternatif biliyorsanız yazın o zaman.

Alacağınız akıllı saat çok kaliteli olmaz, ben size honor band 5 öneriyorum. Hem şık, hem kaliteli. Bence bu bileklik, o paraya alıncabilecek her akıllı saatten daha çok mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…