2010 Model Passat Nasıl?

Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, yakın zamanda bir 2010 model Passat almayı planlıyorum ve görüşlerinize ihtiyacım var. Öncelikle 1.4 TSI mı almalıyım yoksa 1.6 TDI mı? Benzinli alacak olursam LPG'de kullanacağım. Bu model arabayı tavsiye ediyor musunuz, nasıl bir arabadır? (120 bin km altı modellere bakıyorum ve manuel olanlara)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.6 TDI Almalısın, Dizel olacağı için LPG ile neredeyse aynı yakacaktır(Passat 2007 Model arabamız vardı ve babamın arkadaşı LPG'li kullanıyordu üç aşşağı beş yukarı aynı maliyete denk geliyordu) Bütçeniz ne kadar acaba? Güzel araba bulabiliriz.
 
Dostum ben kazasız araç arıyorum, trameri en fazla 3000 TL olacak şekilde ayrıca ilanını verdiğin bu araçlardan biri 12 bin kmlerde diğeri 17 bin kmlerde bu rakamlar yanlıslıkla mı yazılmış ? Benim aradığım araç tam olarak 1.4 TSI ya da 1.6 TDI 75000 TL civarında hasar kayıtsız-en fazla 3000 TL trameri olan- 120 bin km nin altında temizinden 2010 model ve üstü araç arıyorum.
 
Dostum herkes hep kullanacak değil ya neyse ben sana mantıklı bir link daha vereyim,
İstediklerinle tam uyumlu.
 
1.4 TSI LPG ile uyumlu fakat kitleri akıl almayacak şekilde pahalı. Benzinli alıp taktırsanız LPG'yi amorti etmesi 2 seneyi bulacaktır. LPG takılmış bulsanız kiti nedir, hangi usta taktı, montaj kalitesi nasıl gibi soruları cevaplamanız gerekiyor. 1.6 TDI ise dizel. 2010 model dizel arabaya 80 milyar bağlamak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Kriterlerinizi belirtirseniz 80 milyara güzel D sınıfı alabilirsiniz. Passat balondan başka bir şey değil.
 
Skoda SUPERB öneririm. Ve şunu eklemek isterim ki LPG li araç sadece KM ile kendini amorti etmez aracınız masraf çıkarttığı zaman da dizel ve benzinli arasındaki farkı anlarsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı