2010 model üstü oyun tavsiyesi

Makaleler
13
2010'dan bu yana çoğu oyunu oynamadım hep eskilere takılı kaldım şimdi sistem toplamışken yavaştan başlamak istiyorum eskiler ve yenilerden kesinlikle oynamamı önerdiğiniz oyunlar varsa yazarsanız sevinirim. Türkçe yamaya sahip oyunlar olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2010'dan bu yana çoğu oyunu oynamadım hep eskilere takılı kaldım şimdi sistem toplamışken yavaştan başlamak istiyorum eskiler ve yenilerden kesinlikle oynamamı önerdiğiniz oyunlar varsa yazarsanız sevinirim. Türkçe yamaya sahip oyunlar olursa daha iyi olur.

Stardew Valley en kötü bilgisayarda bile oynayabilirsiniz ama olsun gene de çok eğlenceli.

Control, Crysis serisi, RDR 2, Battalfield serisi, Dead By Daylight, Destiny 2, World Of Warships, World Of Tanks, Century Of Ashes, Prey. Oynadıklarımdan aklıma gelenler bunlar.

Devil May Cry 5,Assassin's Creed serisi, Mortal Kombat 11, Hitman Serisi, Just Cause 3, Watch Dogs 2, bilimum battle royale oyunları, Vampire The Masquerade, For Honor, Resident Evil 7-8 ve remake serisi, Fifa olmazsa olmaz, Conqueror's Blade, indie oyunlar vs. vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı