2010 öncesi popüler oyun önerisi

honourr

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemimin açabileceği biraz eski oyunlar tavsiye eder misiniz? Türü fark etmez. Yeter ki o dönemde çığır açmış olsun.
Windows 10 Pro 32 Bit / Intel Pentium Dual Core e5200 2.50 GHZ / 4 GB RAM / AMD Radeon HD 5570 Series 1 GB

Online oyun tavsiye ederim mesela. Oyunu bitirme gibi bir durumunuz olmuyor. World of Tanks son gelen güncelleme ile çok eğlenceli oldu. Bu arada Mass Effect'in 3 versiyonu var ve her oyunda yaptığınız değişiklik bir öncekini etkiliyor. Bunu bilerek 1. oyundan başlayıp 3. oyuna kadar oynayabilirsiniz. Oyunun kaderini değiştirebilirsiniz.

Dead Space öneririm. Yarış oyunlarından Dirt 2 hala oynadığım bir oyundur.

Online oyun tavsiye ederim mesela. Oyunu bitirme gibi bir durumunuz olmuyor. World of Tanks son gelen güncelleme ile çok eğlenceli oldu. Bu arada Mass Effect'in 3 versiyonu var ve her oyunda yaptığınız değişiklik bir öncekini etkiliyor. Bunu bilerek 1. oyundan başlayıp 3. oyuna kadar oynayabilirsiniz. Oyunun kaderini değiştirebilirsiniz.

Dead Space öneririm. Yarış oyunlarından Dirt 2 hala oynadığım bir oyundur.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Son bir soru soracağım. Bunu her yerde aradım fakat bulamadım ve benim için çok önemli. Shade Wrath of Angels oyununu biliyor musunuz? Pek eski bir oyundur. Sadece bu tür bir oyun önerisi mükemmel olurdu.

Oynamadıysanız, Madel of honor da oynayabilirsiniz. Şahsen çok beğendiğim bir oyundur. Özellikle MP'si çok güzel.
Medal of Honor 2010'u bitirdim. Başka var mı? Bu kalitede ve sistemimin açabileceği.
2010 öncesi isteme sebebiniz sisteminizin kötü olması sanırım. O sistemle Dark Souls II oynayabilirsiniz mesela.
İşlemcim yeter mi ki? Ve ekran kartım.
Screenshot_2016-05-23-21-37-04.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı