2010 ve 2017 Arası Oyun Tavsiyeleriniz

MustafaDemir

Kilopat
Katılım
31 Aralık 2017
Mesajlar
811
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522360033
2010 ve 2017 yılları arası (2017 dahil :) ) çıkış yapmış beğendiğiniz oyunları ve oyun yılınızı yazabilir misiniz? Örnek olarak, benim oyun yılım 2012, bu yıldaki favori oyunum Assassin's Creed 3.
7 yıllık süre zarfında, gözümden kaçmış oyunlar varsa sayenizde oynama fırsatı yakalayabilirim.

Siz de bu yıllardaki beğendiğiniz yapıtları ve favori oyununuzu ya da oyunlarınızı yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mount & Blade Warband bence güzel bir oyun.
 
PlayerUnknown's Battlegrounds
 
Bioshock 2 (2010) serinin ikinci oyunu ilk oyuna göre daha hareketli bunda yönettiğimiz karekterin iki elini aynı anda kullanmasının etkisi var. Bu arada yeni Bioshock dedikoduları var, seriyi tekrar oynamak için güzel bahane.

L.A. NOIRE (2011) karakterlerin yüzlerindeki mimik hareketleri olsun geçtiği dönem olsun son derece güzel yansıtıyor. Farklı bir dönem oyunu.

Alan Wake (PC 2012) hikayeli farklı bir oyun, geliştirme süreci çok uzun sürmüştü, oynadığımda etkilenmiştim. Türkçe modu ile birlikte tavsiye ederim.

Metro Last Light (2013) çıktığı gibi oynayıp bitirmiştim. O kadar hızlı oynayıp bitirdim ki yakın geçmişin oyunu olmasına rağmen pek hatırlamıyorum ama güzeldi. Steam'de sık sık iyi indirime giriyor.

Alien Isolation (2015) şimdiye kadar çıkmış açık ara en iyi Alien oyunu. Alien filmlerini sevmeyen biri bile bu oyunu çok sevebilir. Yine Türkçe modlu tavsiye ederim.
 
Bana kalırsa aşağıya yazdığım oyunları oynamadan ölmeyin. Özellikle Bioshock: Infinite bir oyunun nasıl bir sanat eseri olarak görülebileceğinin yegane örneklerinden biridir. Fakat yabancı dil konusunda sıkıntı yaşıyorsanız forumlardaki Türkçe yama da maalesef çok yetersiz kalıyor.

Bioshock: Infinite, Dark Souls 3, Witcher 3, DOOM, Inside, Undertale, Hollow Knight, Ori and the Blind Forest, This War of Mine.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı