- Makaleler
- 34
İnci Sözlük diye bir yer keşfettim beyLer eFsane..
İllumemati diye bir oluşum varmış hocam onlar kaçırmış diyolla.Micheal Jackson ölmedi diyenler var, sizce doğru mu ?
Hocam yok RTX 3000 serisini beklesin(!) Ohaa yeni bir Nvidia kartı buldum.HD6850 alın bütçe varsa.
RTX 3000 ne hocam biraz açar mısınız? Bu arada Nvidia çöp ATİ kraldır.Hocam yok RTX 3000 serisini beklesin(!) Ohaa yeni bir Nvidia kartı buldum.
ŞŞŞ çaktırma ben gelecekten geliyorum. Ha bir de bir çocuk dolar 1.7 olmuş böyle giderse 9-10 olur diyorduya. Hah işte o oldu. Ama sakın çaktırma haa.RTX 3000 ne hocam biraz açar mısınız? Bu arada Nvidia çöp ATİ kraldır.
Hocam neden gelecekten spoiler veriyorun ayıp değilmi yavŞŞŞ çaktırma ben gelecekten geliyorum. Ha bir de bir çocuk dolar 1.7 olmuş böyle giderse 9-10 olur diyorduya. Hah işte o oldu. Ama sakın çaktırma haa.
Daha siz filmin fragmanındasınız. Bak şimdi Corona diye bir virüs çıktı ve artık dışarı zor çıkıyoruz. Bir de bazı laftan anlamayanlar var maske takmıyor. Virüse meydan okuyorlar. Ha burdan çinlilere bir nasihat. Siz siz olun yarasa yemeyin.Hocam neden gelecekten spoiler veriyorun ayıp değilmi yav![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.