2011-12 Model Renault Megane 3 1.5dCİ Dynamique Alınır mı?

Iron

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Ağustos ayı içerisin de araba alacağız aile için. Bütçe Max 57. Bu fiyat bandın da Renault Megane 3 1.5dCİ Dynamique model araba var. KM'leri ise bu fiyat bandın da 160 ila 190bin arası. Donanım olarak yeterli özellikle anahtarsız giriş çalıştırma gibi.

Siz olsaydınız alır mıydınız?

Veya almamızı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım ile ilgili görüş merak etmedim. Çünkü herkesin zevki farklı onun için tasarım bizim için sorun değil. Bana kalırsa tasarımı berbat değil.

İ20 Aileye hitap eden bir araba gibi değil bence. 2014-15 fiyatları da o arabaya verilmez.

Tasarım ile ilgili görüş merak etmedim. Çünkü herkesin zevki farklı onun için tasarım bizim için sorun değil. Bana kalırsa tasarımı berbat değil.

İ20 Aileye hitap eden bir araba gibi değil bence. 2014-15 fiyatları da o arabaya verilmez.

2014-15 o arabaya verilmez ise 2010 model arabaya, araba demeye bin şahit lazım 55 bin TL vermek akıl karı değil i20'yi birçok kez kiraladım ailecek tatile bile gittik araba çok rahat özellikle görüş açısı çok iyi arabanın fakat yine de tercih sizin tabi ki. Ama bana göre mantıksız o arabaya o kadar vermek 2 yıl sonra satamazsın.

Megane bence güzel bir tercih olabilir özellikle 1.5 DCİ motor yakıt yönünden oldukça cimri. Konfor ve kaliteside bence yeterli düzeyde. Yalnız 160bin km dizel bir araç için fazla, aldıktan sonra ne ile karşılacağınızı kestirmek zor. Ülkemizde malum dizel araç kullanmayı bilen pek fazla yok. Örneğin dizel araçlarda araç çalışır çalışmaz hareket edilmez. Araçta turbo olduğu için 1dk kadar turbonun yağlanmasını beklemek lazım, stop ederken yine aynı şekilde 30sn kadar yağın turboda dolaşıp soğumasını beklemek gerekir. Ben bugüne kadar bunlara uyan görmedim. Sonrada dizel motorlar 100binde arıza veriyor ölüyor deniliyor.

Megane bence güzel bir tercih olabilir özellikle 1.5 DCİ motor yakıt yönünden oldukça cimri. Konfor ve kaliteside bence yeterli düzeyde. Yalnız 160bin km dizel bir araç için fazla, aldıktan sonra ne ile karşılacağınızı kestirmek zor. Ülkemizde malum dizel araç kullanmayı bilen pek fazla yok. Örneğin dizel araçlarda araç çalışır çalışmaz hareket edilmez. Araçta turbo olduğu için 1dk kadar turbonun yağlanmasını beklemek lazım, stop ederken yine aynı şekilde 30sn kadar yağın turboda dolaşıp soğumasını beklemek gerekir. Ben bugüne kadar bunlara uyan görmedim. Sonrada dizel motorlar 100binde arıza veriyor ölüyor deniliyor.
Size katılıyorum gerçekten dizel motor kullanmayı bilmiyorlar. Araba konusun da Megane kesinleşti. Şimdi ise daha düşük KM'de araba bakmaktayız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı