Çözüldü 2011 Late MacBook Pro'ya Monterey kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emin Cebe

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
49
Çözümler
1
Kisaca sorum su: Arkadaşlar biliyorsunuz ki desteklenmeyen (2012-2013) Mac'lere yeni MacOS'lar kurulabiliyor ve sorunsuz kullanilabiliyor, hatta Technopat YT'de de bu kurulumun bir rehberi var. Fakat 2012-2013 Mac'ler metal destekli grafik kartina sahipler (ne ise yaradigini ben de bilmiyorum bu metal desteginin) fakat bendeki Mac'te metal destegi yok. Yapsam sorun yasar miyim acaba?
 
Metal desteği olmayınca bazı programlarda sorun yaşayabilirsiniz, ek olarak başka sorunlar da çıkabilir. Yamayı yapmak istiyorsanız OCLP kullanabilirsiniz.
Tesekkur ederim bilgendirdiginiz icin. Indirdim denedim ve dediginiz gibi de oldu animasyonlarda sikintilar oldu bir de optimizasyon sikintilari cektim mesela alet surekli fan aciyordu ve performansi ve pil omru neredeyse yari yariya dusmustu backup almistim 1 hafta falan denedikten sonra can sikici olmaya basladi bu durum ve backuptan geri yukledim.

Simdi konu nasil cozuldu olarak isaretleniyor onu bilmiyorum.
 
Çözüm mesajındaki rapor butonuna basıp çözümü seçip raporu gönderebilirsiniz. Konuyu soru olarak açtığınızda ise çözüm işaretleyeceğiniz mesajın sağ tarafındaki yuvarlak içindeki tike basıp çözüm işaretleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı