2011 Mini Cooper Countryman 1.6 Türkiye paketi alınır mı?

Akinsky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

2011 mini cooper countryman 1.6 Türkiye paketi hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Kronik sıkıntıları nelerdir? Yakıt tüketimi, günümüzde alınır mı? Verilen fiyat 800k, tüm parçalar orijinal değişen yok, 8K tramer, 200k Km'de. Otomatik benzinli ve tüm opsiyonalar var.

Parçası zor bulunuyor biraz sanırsam ama, genel olarak sanayi ile uğraştırır mı durup durmadık yere?

Teşekkürler.

Miniyi hangi arkadaşım aldıysa sanayiden çıkamadı. Çıktığı günde aracı sattı. Birtanesi sanayiden çıkıp tatile gitti tatilde arabayı tekrar sanayiye sokup aracı arızalı şekilde ustaya sattı. Yani kime sorsam alma bulaşma diyor. Bizzat deneyimlemedim ama yakın arkadaşlarımdan gördüğüm duyduğum şekilde aktardım size.

Tabiyki her araç aynı değildir ama etrafındaki her kullanıcının sorun yaşaması ortalamayı biraz yükseltti bende.

Merhaba arkadaşlar,

2011 mini cooper countryman 1.6 Türkiye paketi hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Kronik sıkıntıları nelerdir? Yakıt tüketimi, günümüzde alınır mı? Verilen fiyat 800k, tüm parçalar orijinal değişen yok, 8K tramer, 200k Km'de. Otomatik benzinli ve tüm opsiyonalar var.

Parçası zor bulunuyor biraz sanırsam ama, genel olarak sanayi ile uğraştırır mı durup durmadık yere?

Teşekkürler.
200.000km'de 2011 model bir Mini durduk yere sanayide ugrastirabilir, ek olarak masraflari pahali diye biliyorum bunu goze aliyorsaniz alinir, onceki kullanici temiz kullandiysa cok fazla uzmez ama yine de bu araca para ayirmaniz gerek.

1.2 T mi hocam? 180 derece fikir değiştirmişsin gibi :D.

Hocam, elimde bir araç var Peugeot 307, 2004 model. Onu satmaya çalışıyorum, ilk aracımdı, bir sürü tecrübe edindim. Mini Cooper benim aracıma takas teklifi olarak geldi, o yüzden. Yoksa düşündüğüm bir araç değildi Mini Cooper, ama bu yeni Citroën'leri görünce dedim biraz daha çıkayım 1.2M'ye alayım. Bayram bitsin, Salı günü bayiye gideceğim bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı