2011 model 1.4 Ford Fiesta Titanium X nasıldır?

Mchtdlsk

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1.4 motor dizel 248 binde 230 TL tramer kaydı var. Sol arka çamurluk lokal boyalı. 468 bin liraya bıraktı en son. İlk aracımız olacak alınır mı? Araç bu.

Aynı aracın 2010 model Trend paketini kullanıyorum. Sürüş keyfi çok hoşuma gidiyor. Yakıt tüketimi de iyi, 100 km'de 5.2 litre gösteriyor araç şu an. Şehir içinde çeyrek depoyla (aşağı yukarı 500 TL'lik mazot) 250-300 km civarı götürüyor.

Titanium paketi ise cidden dolu dolu bu arabaların. Kesinlikle tercih edilir ama arka kısmın ve bagajın oldukça dar olduğunu söylemem lazım. Çocuklu aile için düşünüyorsanız size pek gitmeyebilir.

Aynı aracın 2010 model trend paketini kullanıyorum. Sürüş keyfi çok hoşuma gidiyor. Yakıt tüketimi de iyi, 100 Km'de 5.2 litre gösteriyor araç şu an. Şehir içinde çeyrek depoyla (aşağı yukarı 500 TL'lik mazot) 250-300 km civarı götürüyor.

Titanium paketi ise cidden dolu dolu bu arabaların. Kesinlikle tercih edilir ama arka kısmın ve bagajın oldukça dar olduğunu söylemem lazım. Çocuklu aile için düşünüyorsanız size pek gitmeyebilir.

Hocam yeni evliyim 2 kişiyiz şimdilik yeterli km olarak nasıldır sıkıntı çıkarır mı bu km de araç fiyat olarak iyi midir alınır mı?

Hocam yeni evliyim 2 kişiyiz şimdilik yeterli km olarak nasıldır sıkıntı çıkarır mı bu km de araç fiyat olarak iyi midir alınır mı?
Bu motorlar iyidir, Peugeot, Citroen, Ford vs. birçok modelde kullandı bunu. 1.4 TDCI diye geçtiğine bakmayın, PSA (Peugeot grubu) üretimi 1.4 HDI motoru kullanıyor, şu 206, 207, Citroen C3'lerdeki motor. Parçası, ustası falan her yerde rahat bulunur yani. 250 bin km eğer bakımlı ve temiz kullanıldı ise götürür daha ama bu motorlar 300 bine doğru bir rektifiye istiyor genelde.

Fiyat olarak ben bir şey diyemem ama ben 1-2 ay önce 410 bine aldım benimkini, 2010 Trend 187 binde, değişensiz birkaç parça boya var. Oradan baz alarak fikir edinebilirsiniz. Şu an baktığınız aracın piyasası 440-450 bin civarı eder diye düşünüyorum. 250 değil de 200 binde falan olsa yazdığı rakam olurdu ama şu haliyle biraz pahalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı