2011 Ford Fiesta Titanium alınır mı?

eren6789

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
121
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. 2011 Model Ford Fiesta Titanium bir araç var almayı düşündüğüm aracı kullanma fırsatım oldu ve beni tatmin etti. Araca talip olmayı düşünüyorum. Aranızda aynı aracı kullanan varsa eğer yorumlarını alabilir miyim lütfen? Karşımdaki araç titanium ve 90 bin km de lpg li. Aracı kullandım ama fazlasıyla özellik bakımından detaya giremedim. Eğer aynı araca sahip olan ya da bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Ayrıca piyasasını araştırdım temiz araçlar 35-38 arasında değer görüyor ben bu aracı çok yakın akrabamdan alacağım için bana 30 bin tl rakam söyledi. Araç tertemiz en fazla 2 avuç boyası vardır haricinde başka bir şeyi yok. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Yukarıda bir hata yapmışım araç 2011 değil 2010 model arkadaşlar. Başlığı düzeltemedim malesef.
 
Benim bir arkadaşımda 2013 vardı. Otomatkti, otomatik şanzumanın çok iyi olmadığını söyledi. Manuel vites ise alınabilir bir araçtır bence. Arka frenleri kampana yerine disk fren olsaymış daha iyi olurmuş. 2013 fiestanın farların bin küsür civarıydı. Parça fiyarlarına filan da bakın. Gerçi 2010 model araba kasko yaptırır gönül rahatlığıyla binersiniz. :)
 
Bence alın. Piyasa zaten çok pahalı. Sahin e doğan a 13 15 bin istiyorlar. Dediğiniz temizlekte ise o fiyata çok çok iyi. Zaten Titanyum modeli fiesta nın bildiğim kadarı ile en iyi en dolu hali.
 
2012 Fiesta'ya sahibim. İnanmazsınız 40'a yakın araba denedim ama Fiesta gibisini ben görmedim. Manuel kullanan birisi olarak tek sıkıntısı araba 6. vitesi istiyor. Neden 5 vites yapmışlar anlamış değilim. 135-140'tan sonra çok fazla tıkanıyor vites istiyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı