2011 model otomatik cruze 1.6 LS Plus alınır mı?

univac

Centipat
Daha fazla  
Biraz hantal ama güçlü araba. Boğulmaz kolay kolay. LPG ile uyumsuzluklar yaşıyor biraz. Motor arıza lambasını falan yakıyor. Biraz da şans işi. 2 tane Cruze geçti elimizden birinde hiçbir sorun yaşamazken diğerinde sorunlarla boğuşmaktan aracı elimizden çıkardık. Ama yine de güvenlik donanımlarıyla öne çıkmış kaliteli bir araç olduğunu söyleyebilirim.

O

Kronikleri var mı? Tüp ve ekran sonradan takma mı orijinal mi? Otomatik viteslilerin hantal olduğu söyleniyor. Arabadan hiç anlamıyorum otomatik vites benzinli ilanı çok görmedim, yakıt tüketimi vs nasıldır? Satması kolay olur mu?
Motor LPG ile tam uyumlu değil. Subap, eksantirik, aks ve LPG ile ilgili bir sürü sorun… LPG ile bile yakıt tüketimi araca göre uçuk olacak. Bu arabaya binilecekse LPG bulaştırılmamalı. İlanda ki araç güzel. Multimedya orijinal değil, yan sanayi bir Android multimedya.
1.4T motora gelirsek bu araçta kol çıkarma ve turbo arızaları ile ünlü. Aracı çok zorlamazsan bunları yaşamayabilirsin.
İlla ki Cruze alacağım dersen 2.0D alınır.

Ayrıca benzinli araçlarda magnezyum supapları çelik supaplarla değiştirince olayın tamamen çözüldüğü yalan. Tabii ki çelikler daha dayanıklı ancak bu durumda ateşleme sistemi zorlanıyor. ecoTEC zaten sıcak çalışan bir motor. LPG’ye felan gerek yok. Sonra oraya buraya arıza çıkarıyor.

Biraz hantal ama güçlü araba. Boğulmaz kolay kolay. LPG ile uyumsuzluklar yaşıyor biraz. Motor arıza lambasını falan yakıyor. Biraz da şans işi. 2 tane cruze geçti elimizden birinde hiçbir sorun yaşamazken diğerinde sorunlarla boğuşmaktan aracı elimizden çıkardık. Ama yine de güvenlik donanımlarıyla öne çıkmış kaliteli bir araç olduğunu söyleyebilirim.

Bütçeyi biraz daha çıkar bunu al gayet temiz.

Genel olarak Chevrolet hakkında en genel şeyleri, bilinmesi gerekenleri anlatayım. Chevrolet'in ülkeden çekilmesi nedeniyle fiyatları uygun (yedek parça bulamam korkusu) ama piyasası biraz yavaş.

Yedek parça konusunda çoğu parçası o dönemdeki Opel'lerle ile ortak olduğu için sıkıntı yaşama ihtimaliniz düşük ama ortak olmayan parçalar üzebilir. Yine de Cruze çok satılan bir araba olduğu için kısa vadede parça sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.

Cruze'u beğeniyorum, güzel araba ama yukarıda bahsettiğim durumlar özellikle küçük şehirde yaşayanlar için sorun teşkil edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı