2012 model laptopa Windows XP nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan rydn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 832
Önce Windows XP kurulum USB'si hazırlaman lazım. Bulursan Windows XP ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdır, BIOS'tan boot aygıtını USB seç, kur.

Başka bir şey derken işletim sistemini kast etmiştim. Bir de Rufus üzerinden yaptığımda USB'yi seçtiğimde görmüyor cihaz. Kurulum ekranına geçmeden içindeki işletim sistem açılıyor.
İçinde sanırım Pentium var.

Maalesef USB İle boot edemezsiniz. Easy2boot kullanmanız lazım onu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. XP kurulumunu yapamayan birine onu anlatmak benim açımdan zor oluyor buradan. İnternette biraz araştırın ve XP tabanlı olan desteklenen güvenliğiniz için ReactOS kullanmanızı öneririm. Açık kaynak NT denebilir. XP'deki hemen hemen her yazılım çalışıyor. Topluluk desteği ile de gelişiyor. Araştırmanızı öneririm.

Maalesef USB İle boot edemezsiniz. Easy2boot kullanmanız lazım onu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. XP kurulumunu yapamayan birine onu anlatmak benim açımdan zor oluyor buradan. İnternette biraz araştırın ve XP tabanlı olan desteklenen güvenliğiniz için ReactOS kullanmanızı öneririm. Açık kaynak NT denebilir. XP'deki hemen hemen her yazılım çalışıyor. Topluluk desteği ile de gelişiyor. Araştırmanızı öneririm.
Bir video ile Setup ekranına geldim. Fakat SSD'yi görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı