2012 öncesi internete bağlanmamış bilgisayarda WinRAR bypass çalışır mı?

Hocam söylediğiniz çok aklıma yatmadı ama (eski zamanlarda programların otomatik internete bağlanıp kendilerini güncellemeleri falan çok da olan bir şey değildi) bu işinize yarar mı? 2009 dan kalma orijinal CD. Ek olarak gene 2010 öncesinden kalma çok eski versiyonlar da var elimde, Windows 95, windows 3.1 ve hatta DOS için olanlar. İsterseniz bir şekilde ulaştırayım.
WhatsApp Image 2024-12-28 at 06.09.26.jpeg

Clip_47.jpg
Clip_46.jpg

Hocam söylediğiniz çok aklıma yatmadı ama (eski zamanlarda programların otomatik internete bağlanıp kendilerini güncellemeleri falan çok da olan bir şey değildi) bu işinize yarar mı? 2009 dan kalma orijinal CD. Ek olarak gene 2010 öncesinden kalma çok eski versiyonlar da var elimde, Windows 95, windows 3.1 ve hatta DOS için olanlar. İsterseniz bir şekilde ulaştırayım.
Eki Görüntüle 2382988

Eki Görüntüle 2382989Eki Görüntüle 2382990
cd deki dosyaları buraya yükleyebilirmisiniz ?
google drive, yandex disk olarak cd deki dosyaları buraya yüklerseniz konu sahibi buradan alabilir ve kullanabilir.

Eski sürümlerin hepsini denedim hocam sürümlerin tamamı güncelleme almamış fakat güvenlik güncellemesini almış haliyle olmuyor. Bir arkadaş yazdı kendisinde winrar CD’sinin olabileceğini söyledi ona bakcaz. Dergilik demo CD’si değilse iş görecektir diye düşünüyorum.

Yukarıda gönderdiğim WinRAR orijinal CD linki bir işe yaradı mı hocam?

Merhaba konu sahibi. Henüz yazdığımız mesajları görmemiş görünüyor.
Bende takip ediyorum. Konu sahibi gördüğünden bize gerekli durumu açıklayacaktır.
veya bu konu ile ilgili bildiğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz

varmı gelişme

Son durum nedir ? Hocam mesajları görebiliyormusun ? @zoruoynayan @ssgore

@zoruoynayan varmı bir gelişme ?

Yaşıyorsan ses ver @zoruoynayan

Dostum neredesin bıraktın gittin konuyu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı