2012 Sport Style Fiat Bravo alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HitmanKamil

Hectopat
2012 Sport Style 60 binde Fiat Bravo alınır mı? Tanıdığım çok önerdi, bir de sizin fikirlerinizi merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyat nedir? Değişen boya durumu? Araç içi döşemeler nasıl? Yılına göre kilometresi düşük ama orijinal mi?
Aracın bagaj ve iç hacmi geniş ve ferah, genç kesimlerin kullanabileceği bir tip, sırıtmaz güzel araç.

2012 Sport Style 60 binde Fiat Bravo alınır mı? Tanıdığım çok önerdi, bir de sizin fikirlerinizi merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.
İroni yapan arkadaş sendin galiba . Sen cevap vermedin ama ben vereyim. 2009'da 0 abim 1.4 Active paketini aldı. Ondan 2014'te bana geçti. İlk arabam olarak 60 bin kilometreden 150 bin kilometreye kadar lpg ile kullandım. Çok işimi gördü zamanında yayladan tut tarlaya bile girdim. Fiat olmasına rağmen kalite olarak diğer Fiatlara göre daha iyi bir kalitede. 2017 Ağustos'ta kaza yaptım ve perte çıktı. Perte çıkmasa emin ol yine kullanırdım. Tavsiye ederim. 1.6 motorunun torku ve gücü yeterlidir. Otomatiğini çok tavsiye etmem. Onun dışında alınabilir.

Kilometre inanılmaz düşük. Özellikle Fiat grubu bir aracın 8 yıldan sonra 60 bin kilometrede olması çok inandırıcı gelmedi bana.
Az önce Passat Variant konusunda sizde bravo olduğunu yazmışsınız şimdi alınır mı diyorsunuz bi uyuşmazlık var sanırım.
Bana diyorsanız Bravo ilk aracım 2017'de perte çıktı.

Kilometre inanılmaz düşük. Özellikle Fiat grubu bir aracın 8 yıldan sonra 60 bin kilometrede olması çok inandırıcı gelmedi bana.

Bana diyorsanız Bravo ilk aracım 2017'de perte çıktı.
Yok size değil efendim konuyu açan arkadaşa dedim.Sizin konunuzda bravosu olduğunu söylemiş burda da daha almamış olduğu gözüküyor bi uyuşmazlık var gibi.

Yok size değil efendim konuyu açan arkadaşa dedim.Sizin konunuzda bravosu olduğunu söylemiş burda da daha almamış olduğu gözüküyor bi uyuşmazlık var gibi.
Onu bende farkettim. Kendisi ironi yapan bir arkadaş sanırım.

Amaç ne anlamış değilim. Elinde var olan bir aracı insan "alınır mı?" diye neden konu açıp buradaki insanların iyi niyetini suistimal eder gerçekten anlamsız.

Beyler sakin iyiliğinizi suistmial ettiğim yok arkadaşımla rol yapma amaçlı açtığım bir konu zaten mesaj atma zorunluluğunuz yoktu elimde olan da active Plus paket zaten ileride Full'ünü almak istersek güzel mi özellikleri diye sormak için de açtım sadece merak ettim yorumlarınızı sakin tribe girmeyin hemen.
Konu kapanmıştır boşuna yazmayın sadece araba ile ilgili yorumlarınız merak ettiğim için attım herkes üstüme gelmiş, ya özelliklerini kullanışını sevdiğini yönlerini söyleyin ya da yazmayın lütfen.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…