HitmanKamil
Hectopat
2012 Sport Style 60 binde Fiat Bravo alınır mı? Tanıdığım çok önerdi, bir de sizin fikirlerinizi merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.
İroni yapan arkadaş sendin galiba2012 Sport Style 60 binde Fiat Bravo alınır mı? Tanıdığım çok önerdi, bir de sizin fikirlerinizi merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.
Az önce Passat Variant konusunda sizde bravo olduğunu yazmışsınız şimdi alınır mı diyorsunuz bi uyuşmazlık var sanırım.2012 Sport Style 60 binde Fiat Bravo alınır mı? Tanıdığım çok önerdi, bir de sizin fikirlerinizi merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.
Kilometre inanılmaz düşük. Özellikle Fiat grubu bir aracın 8 yıldan sonra 60 bin kilometrede olması çok inandırıcı gelmedi bana.Fiyat nedir? Değişen boya durumu? Araç içi döşemeler nasıl? Yılına göre kilometresi düşük ama orijinal mi?
Aracın bagaj ve iç hacmi geniş ve ferah, genç kesimlerin kullanabileceği bir tip, sırıtmaz güzel araç.
Bana diyorsanız Bravo ilk aracım 2017'de perte çıktı.Az önce Passat Variant konusunda sizde bravo olduğunu yazmışsınız şimdi alınır mı diyorsunuz bi uyuşmazlık var sanırım.
Yok size değil efendim konuyu açan arkadaşa dedim.Sizin konunuzda bravosu olduğunu söylemiş burda da daha almamış olduğu gözüküyor bi uyuşmazlık var gibi.Kilometre inanılmaz düşük. Özellikle Fiat grubu bir aracın 8 yıldan sonra 60 bin kilometrede olması çok inandırıcı gelmedi bana.
Bana diyorsanız Bravo ilk aracım 2017'de perte çıktı.
Onu bende farkettim. Kendisi ironi yapan bir arkadaş sanırım.Yok size değil efendim konuyu açan arkadaşa dedim.Sizin konunuzda bravosu olduğunu söylemiş burda da daha almamış olduğu gözüküyor bi uyuşmazlık var gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.