2012'de İnci Sözlükteki Quantum Hikayesini Hatırlayan Var Mı?

Yazıyı, kitabın farklı sayfalarını açtığı kısma kadar okudum. Okuduktan sonra paylaştığınız linklere baktım ve film senaryosu olduğunu, sahte olduğunu gördüm ve orada bıraktım okumayı.

Ama size şunu söyleyeyim. Bu tarz olayları çok fazla dile getirmeyin arkadaşlar. Felak ve Nas sureleri dilinizden eksilmesin. Ben de birkaç olaya tanık oldum. Dinlemesi korkunç olan bir şeyi yaşamayı istemem.

Yazıyı, kitabın farklı sayfalarını açtığı kısma kadar okudum. Okuduktan sonra paylaştığınız linklere baktım ve film senaryosu olduğunu, sahte olduğunu gördüm ve orada bıraktım okumayı.

Ama size şunu söyleyeyim. Bu tarz olayları çok fazla dile getirmeyin arkadaşlar. Felak ve Nas sureleri dilinizden eksilmesin. Ben de birkaç olaya tanık oldum. Dinlemesi korkunç olan bir şeyi yaşamayı istemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yazan arkadaş ne yaşadı bilinmez. Ancak okuması bir hayli keyifliydi o zamanlar :)

@LOTR Manyağı Merak ettiğim bir şey var. Devamını okumadım yazının, belki yazmışlardır ama; 2012'de yazılmış bu yazı. Film ise 2013'te çıkmış. Bu arkadaşın filmle alakası var mı?
"Quantum isimli arkadaş hikayeyi yarım bıraktı yani sonu olmayan bir hikaye okuyup yarıda bittiğini görünce bana küfür etmeyin. Ve o dönem sinema sektöründen birileri de inciye takılıyor olacak ki hikayenin filmi çekildi hatta Quantum Twitter adresinde hikayenin çalındığını kendisiyle irtibata geçilmediğini dava açacağını yazmıştı."

Konu açıklamasına bunu yazmıştım aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı