2013 Ford Focus vs 2013 WV Passat

Pro54

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
177
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, bu iki araç aynı motor ve beygire sahip olup yarışsa hangi araç alır? Sizin tercihiniz hangisi olurdu ve neden ? Son olarak da hangisi daha konforlu ve iyidir ?
 
FORD son zamanlarda çok iyi işler çıkardı, özellikle 2014 modelleri ve sonrası. Bence ikisi de alınabilecek modeller. FORD özellikle konfor, görünüm ve teknolojiyi daha çok ilerletti bana göre. Ama hız, kalite ve sağlamlık dersen PASSAT derim.
 
Başta segmentleri farklı olan iki arabayı kıyaslıyorsun ki bunu yapıyorsan konfor tercih gibi kısımların tamamını üst segment alacak haliyle (passat ). Focus'un kasası daha hafif olduğu için hızlı gider eğer aynı motor takılırsa.
 
7 km'lik yol sıfırdan başlangıç. Ford passata göre daha seri olduğundan kalkışta arayı açtı passat sonradan yetişemedi.
 
Bizim okulda son 2 ayda 3 arkadasi kaybetmemizin sebebi iste bu. Hiz oldurur beyler. 2 ayda 3 can sadece benim arkadasim olan. Yapmayin etmeyin. Arabayi hiza gore degil rahatligina gore alin. 100 le gider butun arabalar daha ne ? Gozunuz niye 200 lerde 250 lerde ? Yanlis anlasilmasin bu siralar en hassas oldugum konu bu.
 
Önlemler alındı merak etmeyin şoförler çok usta ve oldukça başarılı şoförler ayrıca tenha bir yolda ve düz bir yolda yapıldı bir aksilikte çıkmadı. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı