2013 Ford Focus vs 2013 WV Passat

Hayatımda gördüğüm en saçma soruyu sormuşsun arkadaşım iki araç arasında kaldım sizce hangisi desen hadi neyse :D
Segment farkı var Passatın ayarı Mondeodur 1.6 TDCİ 115HP ford motoru diğer yandan 1.6 TDİ 105hp WW motoru tabiki Ford yer Tork ve hp farkından dolayı.
 
Zorla cevap verin demedim.Farkındaysan birden fazla soru sordum ve konfor açısındanda soru sordum. Ayrıca 95 beygirlik ford ile 102 beygirlik passat kapıştı.
 
Çok boş yorumlar gördüm. Arkadaşın biri Ford çok iyi iş çıkardı demiş. Yanlış. Ford Volkswagen'e özendi ve Focus Platformu gibi bir nimeti bu makyajlı Focus 3'te bozdu. Yol tutuşu rezalet. Sizin kıyaslamanız zaten başlı başına hata. Güç/Kilogram olarak alacak olursak ancak iki araç yarıştırılabilir. Yoksa bende gelirim 1.4 TSI 180 Beygirle o Focusu oraya gömerim. Focus C Segmenti bir araçtır Passat D Segmenti bir araçtır Focus hiçbir şekilde Passat'a yaklaşamaz kalite konusunda. Passat'ın Ford tarafındaki rakibi Mondeo'dur ki Mondeo yeni jenerasyonunda Passat'tan iyi ama kimse anlamıyor. İsterse yol 70 Km boş olsun. Hiçbir şoför usta değildir unutmayın bir gün bir asfalt yamasına takılırlar taklaya kalkarlarsa ustalıkta boşa gider kalfalıkta. Bu arada Focus platformu ne ? Diye sorarsanız : Focus platformu dünyanın en iyi C Segmenti platformuydu makyajlı Focus 3'e kadar. Şöyle örnek verebilirim. Ford Kuga, Volvo V40, Volvo XC60 Hepsi 1998 Focus platformu kullanır tabi geçen yıllarda daha iyileştirilmeler yapılarak.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı