olcanasqar
Centipat
- Makaleler
- 1
2013 veya 2014 IMac'e eGPU yapılabilir mi?
Hocam Thunderbolt 3 kutusu şeklinde olanlarda psu içinde diye biliyorum ama?eGPU için PSU'da gerekli hocam. Alırken unutmayın.
Hocam fiyatlar biraz tuzlu. Yani değecek mi diye hesaplamanız gerekebilir. Çünkü diğer parçalar ile darboğaz oluşmaması da gerekiyor.
Aynı değil.Haklısınız hocam. Ama o kutluların fiyatları da çok yüksek.
Mini DP ile ThunderBolt aynı port mu?
Bu arada EİC cevap isterseniz tekrar raporlayabilirim. Çünkü biraz sizin hakkınız gibi duruyordu.
@The Anorak
Kutu alacaksanız gerekmez. @The Anorak açıklamış.Hocam Thunderbolt 3 kutusu şeklinde olanlarda psu içinde diye biliyorum ama?
Dönüştürücüden bahsediyorum.eGPU adaptöründen mi bahsediyorsunuz? yoksa güç adaptörü mü?
AKitio gibi box'ları alırsanız thunderbolt ile kullanabilirsiniz.
Tabi fiyatlarının müthiş yüksek olduğunu unutmayın.
Dock sistemlerde herşey hazır geliyor bağlayıp kullanıyorsunuz.Hocam Thunderbolt 3 kutusu şeklinde olanlarda psu içinde diye biliyorum ama?
Hayır aynı değil. ThunderBolt portunu mini DP olarak kullanılabiliyorsunuz.Mini DP ile ThunderBolt aynı port mu?
Teşekkürler.Kutu alacaksanız gerekmez. @The Anorak açıklamış.
Hayır aynı değil. ThunderBolt portunu mini DP olarak kullanılabiliyorsunuz.
Ama tam tersi geçerli değil.
Hocam bir tane örnet ilan verebilir misiniz? (Thunderbolt 2 için)ThunderBolt 2 portunu ThunderBolt 3 portuna çeviren adaptör ile ThunderBolt 3 destekli eGPU kutularını kullanabilirsiniz.
Hocam bir tane örnet ilan verebilir misiniz? (Thunderbolt 2 için)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.