2013 yılında açılan Twitter hesabını kapatma

rootz

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2018
Mesajlar
2.052
Makaleler
4
Çözümler
10
Yer
Hatay/İskenderun
Merhabalar, 2013 yılının şubat ayında açtığım bir Twitter hesabım ve bu hesabı açtığımda çok küçüktüm. Saçma sapan resimler koydum, saçma sapan Twittler attım. Neden böyle bir şey yaptın demeyin, çocukluk aklı işte. Şu an hesaba hiçbir türlü erişemiyorum. Ne e-posta adresi ne şifresi ne telefonu, hiçbir yoldan giriş yapamıyorum. Değişik fotoğraflarım var. Nasıl kapattırabilirim?Arkadaşlarım arasında alay konusu oldum, kimse ekran görüntüsü almadan hızlı bir şekilde kapatmak istiyorum.
Twitter destek ile iletişime geç gibi kısa mesajlar benim için küfür değerinde, nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bağlantı da yapmanız gerekenler açık bir şekilde anlaşılmakta, hesabıma giriş yapamıyorum dediğinizde kalanı çorap söküğü gibi gelmekte.

Merhaba,

Bu isteği göndermek için kullanılan e-posta adresi sözünü ettiğiniz hesaptaki e-posta adresiyle eşleşmiyor.

Hesabınıza iOS veya Android için Twitter uygulamasından hala erişebiliyorsanız, e-posta adresinizi güncelleyebilir ve sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz. Talimatlar burada bulunabilir: https://support.twitter.com/articles/15356.

iOS veya Android için uygulamanız olmamasına rağmen mobile.twitter.com sayfasına giriş yaptıysanız veya hesabınız tweetdeck, vine, Instagram vb. bir uygulama ile bağlantılıysa yardımcı olabiliriz. Bu e-postayı yanıtlarsanız elimizden geleni yaparız.

Başka bir yere giriş yaptıysanız şu seçenekleri kullanabilirsiniz:

  • Hesapla ilişkili e-posta adresini kullanarak yeni bir destek isteğinde bulunun: Request help signing in to your account.. Yeni bir destek isteği gönderirseniz, bu e-postaya yeni olay numaranızla yanıt verin. En kısa sürede size dönüş yapacağız.
  • Bu bir kuruluş veya şirket hesabıysa bu e-postaya yanıt verip bize bildirin.
Teşekkürler,


O hesabın e-posta adresini hatırlamadığım için işleme devam edilemiyor.
 
Şimdiki resminizle birlikte bir kere daha desteğe yazın. Eskiden kullanmış olup hatırladığınız bir şifreniz varsa onu da yazın.

Hesabı son 6 aydır spamlamadığım yer kalmadı sürekli kimlik resmimle beraber bir yerden desteğe atıyorum ama bir türlü olumlu sonuca ulaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı