zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 22 Mayıs 2024 #1 Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı?
Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı?
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 zenr dedi: Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre her ürün alınabilir. Kullanım amacınız sadece bu ikisi ise ve bütçe düşükse windows daha mantıklı.
zenr dedi: Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre her ürün alınabilir. Kullanım amacınız sadece bu ikisi ise ve bütçe düşükse windows daha mantıklı.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 22 Mayıs 2024 #3 django06 dedi: Fiyatına göre her ürün alınabilir. Kullanım amacınız sadece bu ikisi ise ve bütçe düşükse Windows daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Apple ekosistemim yapmak istiyorum hocam ondan dolayı ve Windows 11 bunalttı diyebilirim.
django06 dedi: Fiyatına göre her ürün alınabilir. Kullanım amacınız sadece bu ikisi ise ve bütçe düşükse Windows daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Apple ekosistemim yapmak istiyorum hocam ondan dolayı ve Windows 11 bunalttı diyebilirim.
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 zenr dedi: Apple ekosistemim yapmak istiyorum hocam ondan dolayı ve Windows 11 bunalttı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam da sadece safariye girecekseniz ekosistem olmuyor ki? Gerçekten ucuz olmadıkça bu tarz eski cihazları almak pek mantıklı değil. Bunu her ürünü apple olan + windows pcsi olan biri olarak söylüyorum.
zenr dedi: Apple ekosistemim yapmak istiyorum hocam ondan dolayı ve Windows 11 bunalttı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam da sadece safariye girecekseniz ekosistem olmuyor ki? Gerçekten ucuz olmadıkça bu tarz eski cihazları almak pek mantıklı değil. Bunu her ürünü apple olan + windows pcsi olan biri olarak söylüyorum.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.404 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 zenr dedi: Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre değişir ama ben Windows PC taraftarıyım. Spesifik bir nedeniniz yoksa Mac önermem. windows 11 bunaltıysa linux kullanmayı tavsiye ederim.
zenr dedi: Hedefim sadece Safari ve Notion'da dolaşmak belki PowerPoint vs kullanabilirim. Sizce günümüz şartlarında alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre değişir ama ben Windows PC taraftarıyım. Spesifik bir nedeniniz yoksa Mac önermem. windows 11 bunaltıysa linux kullanmayı tavsiye ederim.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 22 Mayıs 2024 #6 freedomx dedi: Fiyatına göre değişir ama ben Windows PC taraftarıyım. Spesifik bir nedeniniz yoksa Mac önermem. windows 11 bunaltıysa linux kullanmayı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ibuntu denedim oda terminal açıyor hocam kurulum ekran yerine
freedomx dedi: Fiyatına göre değişir ama ben Windows PC taraftarıyım. Spesifik bir nedeniniz yoksa Mac önermem. windows 11 bunaltıysa linux kullanmayı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ibuntu denedim oda terminal açıyor hocam kurulum ekran yerine
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.404 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 zenr dedi: ibuntu denedim oda terminal açıyor hocam kurulum ekran yerine Genişletmek için tıkla... İbuntu kurulumu çok kolay ,terminal açmaması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zenr dedi: ibuntu denedim oda terminal açıyor hocam kurulum ekran yerine Genişletmek için tıkla... İbuntu kurulumu çok kolay ,terminal açmaması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 22 Mayıs 2024 #8 msi cyborg 15 a13vf hocam modeli belki ondan olabilirmi
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #9 2010 Mac mini kullanıyorum, yıllardır üzmedi. SSD takviyesi ile yola devam ediyor. Sizin gibi Safari'de dolaşıp yüklü tek program olan audirvana ile müzik diniliyorum. Fiyatı uygun ise alınabilir, ama son kullanıcısı olabilirsiniz.
2010 Mac mini kullanıyorum, yıllardır üzmedi. SSD takviyesi ile yola devam ediyor. Sizin gibi Safari'de dolaşıp yüklü tek program olan audirvana ile müzik diniliyorum. Fiyatı uygun ise alınabilir, ama son kullanıcısı olabilirsiniz.