2014 MacBook Pro nasıl hızlandırılır?

yunusebaran

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
Meslek
3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Merhaba, 2014 model MacBook Pro (i5 işlemci, 8 GB DDR3 RAM) kullanıyorum ve sadece OpenCore ile macOS Sequoia kurdum, herhangi bir ek ayar yapmadım. Depolama alanının %38'i dolu, ancak sistem oldukça yavaş çalışıyor. Özellikle açılış süreleri ve uygulama geçişleri çok yavaş. OpenCore kurulumunda performansı artırmak için hangi ayarları yapmalıyım veya hangi Kext'leri eklemeliyim? Ayrıca, 8 GB RAM bu sürüm için yeterli mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende suam 8 GB M3 var 8 GB RAM tabii ki de yeterli birçok iş için ama işlemciden dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Artık desteği Intel değil silikon işlemcilere göre yaptıkları için performansında büyük kayıplar yaşıyorsun eğer senin için sorun olmayacak bir durumsa cihazın izin verdiği sürüme dön.

Rhinoceros kurulu içine ve eski sürümde çalışmıyor maalesef, performans ayarı gibi şeyler varsa yapabilirim aslında ancak daha önce macOS'a çok hakim değilim.

Merhaba, 2014 model MacBook Pro (i5 işlemci, 8 GB DDR3 RAM) kullanıyorum ve sadece OpenCore ile macOS Sequoia kurdum, herhangi bir ek ayar yapmadım. Depolama alanının %38'i dolu, ancak sistem oldukça yavaş çalışıyor. Özellikle açılış süreleri ve uygulama geçişleri çok yavaş. OpenCore kurulumunda performansı artırmak için hangi ayarları yapmalıyım veya hangi Kext'leri eklemeliyim? Ayrıca, 8 GB RAM bu sürüm için yeterli mi? Şimdiden teşekkürler.

SSD var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı