2014 model Mac mini alınır mı?

Textilex

Centipat
Evime öylesine internette surflemek için bir tane Mac mini almak istiyorum. Aynı zamanda bu Mac miniyi de deneyimlemiş olmak istiyorum. N11'de 8000 TL'ye yenilenmiş Mac mini buldum ve almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? (oyun vs. düşünmüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öylesine almak istiyorum, yapacağım maksimum şey YouTube'da video izlemek gibi şeyler olacak, ağır şeyleri kullanmayı düşünmüyorum.
Tercih edilebilir, m işlemciden farklı performansı, fan sesi ve ısınması şeklinde olacaktır. O fiyatlara 16gb ramli modelleride bulunuyor. 2. el almayı düşünürsen daha mantıklı olabilir. Güzel mini yer kaplamayan bir pc bende masaüstü olarak mac mini kullanıyorum yıllardır.

Son düzenleme:
Tercih edilebilir, m işlemciden farklı performansı, fan sesi ve ısınması şeklinde olacaktır. O fiyatlara 16gb ramli modelleride bulunuyor. 2. el almayı düşünürsen daha mantıklı olabilir. Güzel mini yer kaplamayan bir pc bende masaüstü olarak mac mini kullanıyorum yıllardır.
Yenilenmiş almayı düşünüyorum.

Önermem o fiyata. 11 yaşında giriş segment bir apple cihaza 8K vermek mantıksız olur. Minimum M1'li bakın amacınız ne olursa olsun. O fiyata hacintosh toplasan bile çok daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı