2014 yılında satılan Casper laptopta çok eski işlemci var

Size RTX3090 satmadiklari için üzgünüz.
Şimdi düzgünce parayı verip daha iyi bir PC alabilirdin hata sende dolandırıcılık yok.
O zamanlar sistem özelliklerini bilmemek dizin hatanız.

Ben de aynı şekilde bir hata yaptım. 2016 yılında Casper bir bilgisayar aldım. 2500TL'ye içinde i3 6100, HD 5450 ve 4 GB RAM vardı. Sonrasında biraz geliştirmeler yaptım ama 2016 yılında şu anki aklım olsaydı kesinlikle almazdım. O zamanlarda iyi, şu an için ise ortalama sayılacak bir PC sahibi olabilirdim.

@Arda_4707 2012 yıllarında evkurdan 2200 TL'ye aldığım Samsung laptop 60FPS BioShock ınfinite ve 10-20 FPS bile olsa GTA 5 oynatıyordu

Samsung adamdır.

Ayrıca burada sizi dolandıran bir firma varsa o Casper değil Vatan'dır. Alırken size söylemeliydi sonuçta o zaman "bu PC iyi değil." şeklinde.
Gerçi sizde hatalısınız biraz araştırmanız lazımdı

Arkadaşlar konunun yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama şu çocuktaki masumiyete ve çaresizliğe bakar mısınız? Çok üzüldüm dostum, bak sana bir abi tavsiyesi, ben günümüz oyunlarını oynatabilen ilk bilgisayarımı 25 yaşında 6 ay önce aldım. Hayat bazen böyledir, her şeyin bir zamanı vardır. Çalış azim et, o zamanı bekle. Üzülme, daha iyilerini alacaksın.

Burada dolandırıcılık yok ki. 2013'de piyasaya sürülmüş bilgisayarda 2012, veya daha önce üretilmiş parçalar kullanılacak. Yeni oyunlar daha fazla matematik hesaplama gücü istiyor, ki eski CPU ve GPU'lar bunu karşılayabilecek güçte değil gayet normal. Sıfır araç ile 300.000 km'deki arabanın performansı aynı olur mu?

Hocam siyaseti sevmem ama ne alakası var?

Bayağı alakası var aslında.

Orada ki adam bize iyi bir bilgisayar diye tanıtmıştı o zaman da ailede bilgisayardan anlayan yoktu. Keşke zamanında biraz daha para ekleyip PS4 alsaydım diyorum bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı alakası var aslında.

Orada ki adam bize iyi bir bilgisayar diye tanıtmıştı o zamanda ailede bilgisayardan anlayan yoktu keşke zamanında biraz daha para ekleyip PS4 alsaydım diyorum bazen.

Burada size satan mağaza suçlu.
Aslında o da suçlu değil siz satışını yapacağınız ürüne "bu ürün çöp kovası almayın sakın" tarzı bir şey der misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…