2014 yılında satılan Casper laptopta çok eski işlemci var

Siyasete girmeye gerek yok. Gelmesin malum kişiler. Bu ''Casper'' markasının dolandırıcılığı değil hocam. Satan adamın dolandırıcılığı. Siz yinede almak zorunda değildiniz. Aslında alet 2014 yılına göre iyi sayılabilir. Yani satan adam sizi dolandırmamış. 2014 yılındaki aletten doğru düzgün performans beklemeyin. Casper markasını sevmesemde alakasız kötüleme yapmak markaya haksızlık.

2014 yılına göre gayet iyi bir sistem almışsınız sadece fiyatı biraz pahalı kalmış diyeceğim ama o kadar da pahalı değil. Sistemde hiçbir parçayı yükseltmemişsiniz bu yüzden yavaşlık ve performans kaybı oldukça normal. Casper firmasının bir suçu yok yani, aldığınız zaman içinde olan parçalar belli fiyatı belli. Siz her şeyi göre göre almışsınız yani zorlama falan yok. Üzülecek bir şey değil, umarım daha iyi sistemler alabilirsiniz. İyi forumlar dilerim...

Teşekkür ederim. Ben biraz fiyattan dolayı dolandırıcılık demiştim çünkü o zamanda PlayStation 4 1900 TL falan idi. İyi bilgisayarlar bile 2500 TL falandı o zaman diğer şeylerin fiyatına bakarak çok saçma bir fiyatı var.

Burada size satan mağaza suçlu.
Aslında o da suçlu değil siz satışını yapacağınız ürüne "bu ürün çöp kovası almayın sakın" tarzı bir şey der misiniz?
Yılına göre güzel bir sistem hocam çöp kovası felan değil. Şuan tabiki iş görür fakat oyunlarda çöp. Bir ekran kartı alsa ve yanına 4gb ram alsa hala iş görecek bir sistem.

Yılına göre güzel bir sistem hocam çöp kovası falan değil. Şu an tabii ki iş görür fakat oyunlarda çöp. Bir ekran kartı alsa ve yanına 4 GB RAM alsa hala iş görecek bir sistem.

Yok hocam orada demek istediğim satıcının sistem kötü olsa bile "kötü değil" diyeceğine vurgu yapmaktı.
Yoksa dediğiniz gibi sistem yılına göre çöp kovası değil.

Yılına göre güzel bir sistem hocam çöp kovası felan değil. Şuan tabiki iş görür fakat oyunlarda çöp. Bir ekran kartı alsa ve yanına 4gb ram alsa hala iş görecek bir sistem.
O konuda bir şey demiyorum yükseltilebilir PC ama Casper bu bilgisayarı tasarlarken sanki işlemci üzerinde hiç düşünmemişler de öyle rastgele en ucuzlarından bir tane koyalım da bir şey olmaz hemen satışa çıkaralım demişler gibi.

Siz satın alırken işlemcisi ve tüm bilgileri üzerinde yazıyorsa dolandırma asla söz konusu değildir. Çünkü bunu bilerek alıyorsunuz. Şimdiki gibi sistem özelliklerini bilseydiniz o zamanlar aynı fiyata belki daha farklı sistemler bulabilirdiniz.

Sistem özelliklerinin ne olduğu o zamanlar bilmiyordum 6-7 yaşında falandım adam biz sorduyduk babam falan dediydi çocuk oyun oynayacak falan diye söylemişti sonrada bu bilgisayar iyidir diye bize bunu gösterdi donanımları da yazmıyordu.

@Arda_4707 Casper markasını sürekli yerli yersiz kötülüyorsunuz sistemin gayet iyi ama kasa Casper olduğu için otomatik olarak kötü oluyor.

@Arda_4707 Casper markasını sürekli yerli yersiz kötülüyorsunuz sistemin gayet iyi ama kasa Casper olduğu için otomatik olarak kötü oluyor.

Bu Celeron olayı günümüzde de birkaç yerde görmüştüm Celeron işlemcili bir Laptop'u geçen sene 4500 TL ciavrı bir fiyata satıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…