2015 MacBook Pro mu yoksa iPad 9. nesil mi?

Şimdi fark ettim hocam
iPad 9.nesil 64 GB ve Apple Pencil 1.nesil ilan no: 1119417996.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...4-gb-ve-apple-pencil-1.nesil-1119417996/detay
Bu cihaza ne diyorsunuz.

Biraz bütçeyi aşabilir ama tavsiyem 256 GB versiyonu. Eğer yüksek alana sahip bir bilgisayarınız yoksa anlayacaksınız nedenini ileride. Bende bu cihazın 64 GB'ını almıştım geçen sene. Maksat elimde bir tablette bulunsun diye. Bilgisayar alınca depolamanın ne güzel bir şey olduğunu fark ettim şu an yüzüne bile bakmıyorum.

2.el GTX1050 ekran kartına sahip laptop al. İstediğin her oyunu oynarsın. Milattan kalma 8 yıllık MacBook'tan sana hayır gelmez. Bir tablet ile bilgisayar asla aynı görevi görmez.

Dostum oyun oynamak isteyeceksin oynayamayacaksın. Bilgisayarın yoksa boşuna tablet alma.

Oyun oynayan bir insan değilim diyorumya.

Hocam doğru diyorsunuz laptopla tablet çok farklı cihazlar muhtemelen tablet alacağım kalem ile birlikte YKS'de istediğim bölümü kazanabilirsem satıp iyi bir laptopa geçmek en mantıklısı gibi.
Ders için alıyorsan hiç alma. Bana laptop ekranı bile yetersiz geliyordu gittim monitör aldım. Kaldı ki sen küçücük 10 inçlik tablete bakarak çalışacaksın. Önermem. Güzel bir laptop al 2.el.

Biraz bütçeyi aşabilir ama tavsiyem 256 GB versiyonu. Eğer yüksek alana sahip bir bilgisayarınız yoksa anlayacaksınız nedenini ileride. Bende bu cihazın 64 GB'ını almıştım geçen sene. Maksat elimde bir tablette bulunsun diye. Bilgisayar alınca depolamanın ne güzel bir şey olduğunu fark ettim şu an yüzüne bile bakmıyorum.

Yani o kadar bütçeyi arttıramıyorum maalesef 8500-9000 arası bir cihaz bakıyorum.

Ders için alıyorsan hiç alma. Bana laptop ekranı bile yetersiz geliyordu gittim monitör aldım. Kaldı ki sen küçücük 10 inçlik tablete bakarak çalışacaksın. Önermem. Güzel bir laptop al 2.el.

Tabletten çalışmak bana mantıklı geliyor kalem ile oradan test çözmeyi not tutmayı düşünüyorum.

Oyun oynayan bir insan değilim diyorumya.
Tablet seni memnun etmez. Anca youtube'a girersin. Başka hiç ama hiç bir işine yaramaz. Çizim yapmıyorsan orası ayrı mesele. Heves etmişsin ama önermiyorum. Bilgisayarın yoksa bilgisayar al. Ders dinlerken daha büyük ekran daha kaliteli hoparlör her zaman daha iyidir. Aldığın kat kat iyi performansta cabası.

Yani o kadar bütçeyi arttıramıyorum maalesef 8500-9000 arası bir cihaz bakıyorum.

Tabletten çalışmak bana mantıklı geliyor kalem ile oradan test çözmeyi not tutmayı düşünüyorum.
Öyle test çözülmüyor işte :D Bizde kardeşimize aldık. Hiç verimli olmuyor. Özellikle bir YKS öğrencisinin böyle tablete çizerek soru çözmek gibi boş şeylerle uğraşmaması gerekiyor. Kitaplar pahalı ama kitapla düz tablet ekranı aynı değil. Kullanırsan sende ne kadar kullanışsız olduğunu farkedeceksin.

Tablet seni memnun etmez. Anca YouTube'a girersin. Başka hiç ama hiçbir işine yaramaz. Çizim yapmıyorsan orası ayrı mesele. Heves etmişsin ama önermiyorum. Bilgisayarın yoksa bilgisayar al. Ders dinlerken daha büyük ekran daha kaliteli hoparlör her zaman daha iyidir. Aldığın kat kat iyi performansta cabası.

Öyle test çözülmüyor işte :D bizde kardeşimize aldık. Hiç verimli olmuyor. Özellikle bir YKS öğrencisinin böyle tablete çizerek soru çözmek gibi boş şeylerle uğraşmaması gerekiyor. Kitaplar pahalı ama kitapla düz tablet ekranı aynı değil. Kullanırsan sende ne kadar kullanışsız olduğunu fark edeceksin.

Tabletle çalışan kime sorduysam genel itibarıyla memnun aslında laptopum var zaten oyun oynatmasada YouTube vesaire her türlü işi kasmadan görüyor.

Tablet seni memnun etmez. Anca YouTube'a girersin. Başka hiç ama hiçbir işine yaramaz. Çizim yapmıyorsan orası ayrı mesele. Heves etmişsin ama önermiyorum. Bilgisayarın yoksa bilgisayar al. Ders dinlerken daha büyük ekran daha kaliteli hoparlör her zaman daha iyidir. Aldığın kat kat iyi performansta cabası.

Öyle test çözülmüyor işte :D bizde kardeşimize aldık. Hiç verimli olmuyor. Özellikle bir YKS öğrencisinin böyle tablete çizerek soru çözmek gibi boş şeylerle uğraşmaması gerekiyor. Kitaplar pahalı ama kitapla düz tablet ekranı aynı değil. Kullanırsan sende ne kadar kullanışsız olduğunu fark edeceksin.

Ve size sorum şu olacak bu IPad'ler büyük monitöre vesaire bağlanıyor mu acaba?

Tabletle çalışan kime sorduysam genel itibarıyla memnun aslında laptopum var zaten oyun oynatmasada YouTube vesaire her türlü işi kasmadan görüyor.

Ve size sorum şu olacak bu IPad'ler büyük monitöre vesaire bağlanıyor mu acaba?
Hayır. Verim alamazsınız. Özellikle apple olduğu için bağlasanız bile düzgün çalışmaz. Bunun için bir bilgisayara ihtiyacınız var hocam. Çok heves ettiyseniz gidin alın ama pişman olursunuz benden söylemesi. Bir süre tabletle çalışıp bir kere laptop deneseniz ne kadar rahat olduğunu anlarsınız çünkü kendimden biliyorum. Ben ne dersem deyim nafile.

Kopekliekmek kullanıcısını ciddiye almayın @Ali Reis hocam. Kendisi 30000TL'lik MacBook karşısında RTX 4080 sistem öneren kişi. Tabletten de mis gibi ders çalışılır. Kalem ile de not alırsınız. Apple ürünleri üretkenlik için çok iyi zaten. 9. nesil bir iPad ve kalem fazlasıyla yetecektir. Öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı