2015 MacBook Pro OCLP sistemi

Mixtry_34

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
RAM
16
SSD veya HDD modeli
250
Ekran kartı
Intel Iris pro
İşlemci
Intel Core İ7
macOS Sonoma kuruldu. MacBook Pro 2015 inç 15.4 acaba macOS son sürüm kaldırır mı?
2,2 GHz dört çekirdekli Intel Core(7) 16 GB RAM 250 GB depolama. Intel Iris Pro. (1536 MB)

Ben OCLP üzerinden Sonoma kurdum. Yalnız flassız bilgisayar sisteme girmiyor. Nasıl yapmalıyım?

Ben oclp üzerinden Sonoma kurdum. Yalnız flassız bilgisayar sisteme girmiyor. Nasıl yapmalıyım?

Muhtemelen sisteminiz başlangıçta EFI için USB bellekteki dosyayı kullanıyor, bunu düzeltmek için o dosyayı sistem diskine kopyalamanız lazım, kurulum rehberlerinde bunun nasıl yapılığı detaylıca anlatılıyor lütfen adım adım takip edin. YouTube üzerinden Hackintosh kurulum rehberlerinde de bu bilgiyi bulabilirsiniz.

5.
Muhtemelen sisteminiz başlangıçta EFI için USB bellekteki dosyayı kullanıyor, bunu düzeltmek için o dosyayı sistem diskine kopyalamanız lazım, kurulum rehberlerinde bunun nasıl yapılığı detaylıca anlatılıyor lütfen adım adım takip edin. YouTube üzerinden Hackintosh kurulum rehberlerinde de bu bilgiyi bulabilirsiniz.
Açılışta düzeldi. Nasıl oldu bilmiyorum. Ama iyi oldu. Hız açılış vs iyi

Deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sequoia güncellemesi geldi. Güncellersek sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı