2015 model ve üzeri Skoda Superb 1.4 tsi alınır mı?

Penthos Music

Centipat
Daha fazla  
Skoda Superb aracı tip olarak ve tork olarak tatmin edici duruyor alınır mı?

Temizse ve fiyatı piyasaya göre normalse alınır ama 2017-2018 öncesi modellerde DQ200 DSG sorunları çok yaygındı. Bu model yıllarından önce alınan bu şanzımanlı araçların iyice kontrol edilmesi lazım, DSG ile ilgili bir sorun olduğu zaman masrafları epey ağlatır. Şanzımanın sağlam olduğundan emin olmak şart.

Ayrıca SuperB yazanlara arabayı satmıyorlarmış. Superb o! Her gördüğümde kanser oluyorum.

Bence bakımları düzenli olarak yapıldıysa, alınmaya engel bir kusuru yoksa gayet tabii alınabilir. Bütçe el verirse 1.5 TSI modelleri zorlayın derim.

Alınmaz. Tipini beğenmiyorum o arabaların.

Tipi hakkında bir soru sormadım performansını soruyorum.
Bence bakımları düzenli olarak yapıldıysa, alınmaya engel bir kusuru yoksa gayet tabii alınabilir. Bütçe el verirse 1.5 TSI modelleri zorlayın derim.

1.4 tsi olanını düşünüyoruz genel olarak biraz araştırdım performans olarak memnun kalmış birçok kişi
@Penthos Music Permatik ağabeyimiz o arabanın tipini beğenmiyormuş, alınmaz diyorsa alınmaz. Daha "tipli" bir araba bulmanda yardımcı olabilir.

@296181 toxic kitleden birisiniz sanırım

Ben de 1.4 TSI 125 HP motoru kullanıyorum 3.senesini doldurdu. 125 beygir / 250 NM tork bile bana gayet tatminkar geliyor, kullananlardan duyduğum kadarıyla da hem 150 beygir olmasından hem de DSG ile birlikte araç çok akıcı şekilde ilerliyor. Superb bana kalırsa Passat' tan çok daha geniş ağırbaşlı duran bir araba, ben tipini beğeniyorum o halde hemen almalısınız.

hemen alıyorum hocam tipi güzelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…