2015 model ve üzeri Skoda Superb 1.4 tsi alınır mı?

1.4 Tsi 150 beygir ACT modelini bir süre kullandık. Act sayesinde uzun yolda cidden az yakıyor. şehir içinde sakin kullanabilirseniz yine az yakıyor. Performans için birşey diyemem maalesef taksi türünde otomobil çok kullanmıyorum. Bana çok performanslı gelmişti haliyle.
 
Bütçe ne kadar?

Eğer bütçen tahmin ettiğim kadarıyla 200-250 bin arası ise Opel Insignia 1.5T de alınabilir 3-4 yaşında. Şahsen 5 yıllık araçta bir de km yüksekse ben DSG şanzıman tercih etmezdim. İlanla bağlantım yok, örnek olsun diye atıyorum.

 
Bütçe ne kadar?

Eğer bütçen tahmin ettiğim kadarıyla 200-250 bin arası ise Opel ınsignia 1.5t de alınabilir 3-4 yaşında. Şahsen 5 yıllık araçta bir de km yüksekse ben DSG şanzıman tercih etmezdim. İlanla bağlantım yok, örnek olsun diye atıyorum.


Alacak kişi olsam ben de Opel Insignia alırdım ama babam ısrarla Skoda deyince ben de konu açtım.
 
İlginize teşekkürler biz ciddi düşünüyoruz o yüzden sormak istediğim bir şey var 3 senelik kullanımınız boyunca Turbo ile alakalı bir sorun yaşadınız mı ve yakıt olarak önerir misiniz.
Turbodan veya başka bir şeyden kaynaklı bir sorun yaşamadık henüz, umarım bundan sonra da hiç yaşamayız. Belki klişe olacak ama, bakımlarını aksatmazsanız ve düzgün yakıt kullanırsanız sizin de sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Yakıt konusuna gelirsek kesinlikle öneriyorum. Basmadığınızda dizellere kafa tutacak bir yakıt ekonomisine sahip. Ben günlük kullanımda pek tepesine binmem aracın, ancak sert kullanırım diyorsanız da emin olun üzmeyecektir yakıt olarak. İstanbul içi karma tüketimim 6.5 - 7 litre civarı.
 
Turbo'dan veya başka bir şeyden kaynaklı bir sorun yaşamadık henüz, umarım bundan sonra da hiç yaşamayız. Belki klişe olacak ama, bakımlarını aksatmazsanız ve düzgün yakıt kullanırsanız sizin de sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Yakıt konusuna gelirsek kesinlikle öneriyorum. Basmadığınızda dizellere kafa tutacak bir yakıt ekono misine sahip. Ben günlük kullanımda pek tepesine binmem aracın, ancak sert kullanırım diyorsanız da emin olun üzmeyecektir yakıt olarak. İstanbul içi karma tüketimim 6.5 - 7 litre civarı.

Prins vsi2 tüp ile de uyumluymuş. %50 civarı bir yakıt tasarrufu sağlıyormuş.
 
Amcamda 2009 model Golf6 dayımda ise 2012 model Caddy var. İkisi de DSG şuana kadar bir sorun çıkarmadı. Eğer alacağınız araçta iyice bakarsanız ve düzgün kullanırsanız DSG sorun çıkarmıyor.
SuperB gayet güzel bir araç geniş, ferah. Performans var. Yetersiz kalsa bile Stage1 yazılımla 155hp kadar güçte alınıyor.
Zaten DSG 0-100'de rakiplerine oranla sağlam bir fark koyuyor. Hiç teklemeden hız kadranının kesintisiz bir şekilde ilerlediğini görüyorsunuz. Bence aynı segmentte tek rakibi İnsignia. İkisi de kaliteli araçlar. Burada yakıt ve zevk devreye giriyor. Opel'lerin hantal olduğu ancak 160 -170 KMHden sonra açıldığı şanzımanınında yavaş kaldığı bir gerçek. Sizin zevkiniz gerisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı