2016 Skoda Rapid ne kadar eder?

max edecek fiyatı 600 falan hocam oda zaten çok tutan bir araç değil km'si düşük olsun veya olmasın aklınızdaki fiyata sadece süs olarak durur sarı site 'de bunun yanı sıra araba piyasası şuan durgun aceleniz yoksa 1,2 ay sonra satmayı düşünün piyasalar hareketlenecek şuan galericiler bile araçlarını bekletiyorlar.

Yoksa 1,2 ay sonra satmayı düşünün piyasalar hareketlenecek şu an galericiler bile araçlarını bekletiyorlar.

Galericiler her zaman araç bekletirler. Bekletmelerinin sebebi piyasanın hareketlenmesi değil.
Piyasaların hareketleneceği falan yok şu an piyasa durgun. Tam alım satım dönemindeyiz. 1-2 ay sonra yüksek ihtimalle asgari ücretten sebep firmalar araçlarını elden çıkaracaklar ve araç fiyatları düşebilir. Satacak arkadaşların şimdiden hazırlık yapmasını fiyatlar yükselecek diye beklemesinin bir işe yaramayacağını belirtiyorum.

Galericiler her zaman araç bekletirler. Bekletmelerinin sebebi piyasanın hareketlenmesi değil.
Piyasaların hareketleneceği falan yok şu an piyasa durgun. Tam alım satım dönemindeyiz. 1-2 ay sonra yüksek ihtimalle asgari ücretten sebep firmalar araçlarını elden çıkaracaklar ve araç fiyatları düşebilir. Satacak arkadaşların şimdiden hazırlık yapmasını fiyatlar yükselecek diye beklemesinin bir işe yaramayacağını belirtiyorum.
2023 yılında özellikle döviz kurunun daha da yükseleceği birçok ekonomist tarafından dile getiriliyor buda yanında sıfır araba fiyatlarına zam getirecek gibi gözüküyor, bununla birlikte 2.el piyasasıda yükselecek diye düşünüyorum.

2023 yılında özellikle döviz kurunun daha da yükseleceği birçok ekonomist tarafından dile getiriliyor bu da yanında sıfır araba fiyatlarına zam getirecek gibi gözüküyor, bununla birlikte 2.el piyasasıda yükselecek diye düşünüyorum.

Asgari ücretin uygulanmasıyla birlikte yaşanacak işten çıkarmalar ve artan araçlardan sebep şirketler filo sayılarını düşürecek; araçlarını satacaklardır. Satışa düşen araç sayısından sebep ilk 2 ay fiyatların hafif düşeceğine; ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi dövizden sebep tekrar artacağına inanıyorum.
Artan maliyetlerden sebep yakın zamanda bende şirket aracımı satacağım. Kısa dönem kiralamalar ile sermayeyi güçlendirmeye bakıyorum. Benim gibi her firma 1 tane aracını satışa çıkarsa piyasa düşüşe geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı