2016 Tucson Bluetooth müzik sekmesine giriş yapılamıyor

lefantasy2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler herkese.
2016 model Hyundai tucson aracımda Bluetooth bağlandığı zaman bazen böyle oluyor.
Telefon bağlı olsrak gözükmesine rağmen Bluetooth müzik sekmesine giriş yapamıyorum.
Bazen bu sorun olmadan çalıştırır çalıştırırmaz kendi kendine sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir ve çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_2950.jpeg
    IMG_2950.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_2951.jpeg
    IMG_2951.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba iyi günler herkese.
2016 model Hyundai tucson aracımda Bluetooth bağlandığı zaman bazen böyle oluyor.
Telefon bağlı olsrak gözükmesine rağmen Bluetooth müzik sekmesine giriş yapamıyorum.
Bazen bu sorun olmadan çalıştırır çalıştırırmaz kendi kendine sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir ve çözümü nedir?

Telefonunuzun bağlandığı aygıta ses için erişim verdiğine emin misiniz? Bağlandığınız cihazın yanındaki ayarlar gibi bir sekme olur genelde ona bastığınızda görebilirsiniz.

Telefonunuzun bağlandığı aygıta ses için erişim verdiğine emin misiniz? Bağlandığınız cihazın yanındaki ayarlar gibi bir sekme olur genelde ona bastığınızda görebilirsiniz.

Birkaç kez aygıtı unut dedim ve tekrar bağlandım. Aygıt türü olarak da otomatik olarak araba müzik setini seçiyor. Ekstra atladığım bir ayar mı var acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı