2016 VW Golf vs Audi A3

CanonD

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bu ay içerisinde bir araba almayi dusunuyorum. Oncelikle soyleyeyim ki ben performansi yuksek bir araba dusunmuyorum. Benim tercihim dis gorunumu hos, guzel ve sportif; performans acisindan 120-150 beygir civarinda bir araba fakat su an bir kararsizlik icindeyim.
2016 Golf ve Audi A3 arasinda kaldim. Dusundugum arabalarin kabaca ozelliklerini asagida belirtecegim ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • VW Golf: 1.4 TSI 125 ya da 150HP, Highline paket
  • Audi A3 Sportback: 1.4 TSFI 125hp Ambition paket S tronic (Dis kisim S-Line)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle 2015 model Vw Golf 1.4 TSI 125 HP DSG Highline paket sahibi olduğumu söyleyeyim. Yazınızda performansı yüksek araba düşünmediğinizi söylemişsiniz. Bunu göz önüne alırsak size tavsiyem yukarıda yazdığınız 2 adet 1.4 motorun gereksiz olduğudur. Bundan önceki ilk arabam yine 2013 model 1.2 TSI 105 HP Golf idi. Şu an güncelleri 110 HP ve şunu söylemeliyim ki gerçekten hem ekonomik hem güçlü hem de vergisi çok düşük. İkinci eli de gerçekten sağlam. Audi'nin ise bir tık üstün malzeme kalitesi vardır ve bütçe ile zevk meselesidir yani. Siz niye 1.2 motoru satıp 1.4 motora geçtiniz diye sorarsanız eğer şunu söyleyeyim. İlk olarak arabamdan çok memnundum ama manuel olduğu için eşimden dolayı otomatik almak istedim. İkincisi ise performansı gerçekten çok iyi olmasına rağmen ben almışken bir tık daha iyisi olsun istedim başka bir sebebi yoktur. Biraz uzun oldu ama size tavsiyem Golf 1.2 TSI 110 HP'dir. Manuel veya otomatik tercihi size kalmış.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı