2016 Audi A3 alınır mı?

Hocam benim önerim Skoda SuperB, Volkswagen Passat, Peugeot 508, Renault talisman, Opel Insignia olur.
Tabii bunların arasındanda SuperB bir adım önde benim gözümde temiz bir Opel Insignia'da üzmez iyi araçtır.

1.6 CDTI temiz dolu paket bir Insignia alırdım ben şahsen. Şanzımanı tork konvertörlü hayatınızda arıza verdiğini görmezsiniz.
1.6 CDTI motor performansı çok güçlü ve ekonomik dolusuda dosdolu. Bu kasa Opel'in son alman kasalarından biridir ayrıca.

Opel konusunda kesinlikle katılıyorum.

Kesinlikle alınmaz. Sedan versiyonu olan için konuşum Super B daha mantıklı. Hatchback modeli için Leon çok daha dolu ve hoş bir araba.

Kesinlikle alınmaz. Sedan versiyonu olan için konuşum Super B daha mantıklı. Hatchback modeli için Leon çok daha dolu ve hoş bir araba.
Neden alınmaz hocam?

1.6 CDTİ temiz dolu paket bir İnsignia alırdım ben şahsen. Şanzımanı tork konvertörlü hayatınızda arıza verdiğini görmezsiniz.
1.6 CDTİ motor performansı çok güçlü ve ekonomik dolusuda dosdolu. Bu kasa Opelin son alman kasalarından biridir ayrıca.
Anladım hocam teşekkürler.

Neden alınmaz hocam?

Boş bir araç diğer saydım araçlara göre f/p çok geri kalıyor. Aynı motorun daha dolusuna para vermek yerine daha boşuna para veriyorsunuz gibi Türkiye piyasasında sadece ismi ile popüler araba olduğu için golf ve Audi pahalı satıyor. Onun haricinde Seat ve Skoda da Volkswagen grubuna ait ki yavaş yavaş bunlarında fiyatları zaten yükseliyor. Bu araçları almak hem bütçesel anlamda daha mantıklıyken sürüş zamanını keyifli geçirmen için daha iyi bir seçim olur.

Boş bir araç diğer saydım araçlara göre f/p çok geri kalıyor. Aynı motorun daha dolusuna para vermek yerine daha boşuna para veriyorsunuz gibi Türkiye piyasasında sadece ismi ile popüler araba olduğu için golf ve Audi pahalı satıyor. Onun haricinde Seat ve Skoda da Volkswagen grubuna ait ki yavaş yavaş bunlarında fiyatları zaten yükseliyor. Bu araçları almak hem bütçesel anlamda daha mantıklıyken sürüş zamanını keyifli geçirmen için daha iyi bir seçim olur.

İnsignia’yı bende çok beğeniyorum motoru şanzumanı kendini kanıtlamış. Piyasası bir tık yavaş olduğu için D segmentinde f/p.
İnsignia nın en iyi yılı 2011 de kasaları ve motorları çok iyidi lakin sonrasında aynı performansı sergileyemediler. Özellikle 2.0 CDTI şahlandırdı ama maalesef şuan kötü durumdalar.

İnsignia nın en iyi yılı 2011 de kasaları ve motorları çok iyidi lakin sonrasında aynı performansı sergileyemediler. Özellikle 2.0 CDTI şahlandırdı ama maalesef şuan kötü durumdalar.
Son kasadan 1 önceki kasa İnsignia Grand Sport Exalance 1.6 CDTİ lar premiumlar hariç D segmenti liderliğine oynayan bir araç. Ayrıca 2.0 CDTİ ekonomi yönünden pekte verimli bir motor değil ve çeşitli sorunları olduğunu duydum. 1.6 CDTİ neredeyse aynı performansı çok daha verimli şekilde sergiliyor. 1.6 dizeller arasında en başarılı motor olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı