2016 yılındaymış gibi konuşalım

Benim bilgisayarım Windows 10, en iyisi bence Windows 10 olacak.
Sistem gereksinimleri çok yüksek ya, Nasa bilgisayarı falan gerekli herhalde.
3GB ram var Windows 7 kullanıyorum, halimden memnunum. Eski köye yeni adet gereksiz.
He 3GB yetersiz geliyor o ayrı, tanıdık bir bilgisayarcıya 1GB daha taktıracağım.

Yes be skyrim special edition sonunda çıktı
O neydi ya ?

Sistem gereksinimleri çok yüksek ya, Nasa bilgisayarı falan gerekli herhalde.
3GB ram var Windows 7 kullanıyorum, halimden memnunum. Eski köye yeni adet gereksiz.
He 3GB yetersiz geliyor o ayrı, tanıdık bir bilgisayarcıya 1GB daha taktıracağım.
Bence Windows 7 de çok iyi her şeyi çalışıyor sürücüleri falan. RAM konusunda bence yaparsan iyi olur .

O neydi ya ?

Bence Windows 7 de çok iyi her şeyi çalışıyor sürücüleri falan. RAM konusunda bence yaparsan iyi olur .
Benim laptopta şuan SATA SSD var, m.2 ileride çok yaygınlaşacak, ışık hızında falan diyorlar ama fiyatları aşırı pahalı. Almaya değer mi acaba? 120GB almayı düşünüyorum. Uçuruyormuş bilgisayarı öyle diyorlar. Küçücük çubuk halbuki, inanmıyorum ben.

Benim laptopta şu an SATA SSD var, M.2 ileride çok yaygınlaşacak, ışık hızında falan diyorlar ama fiyatları aşırı pahalı. Almaya değer mi acaba? 120GB almayı düşünüyorum. Uçuruyormuş bilgisayarı öyle diyorlar. Küçücük çubuk halbuki, inanmıyorum ben.

Hocam bende M.2 SSD var gerçekten uçuruyor bilgisayarı harika bir şey. Bence normaldir çünkü bilgisayarların en önemli parçalarından biri oldu.

Geçen Unlost 1050 Ti almış aşırı iyi duruyor. Taktım kafayı 1050 Ti'a ahahahahaha.

Hocam bende M.2 SSD var gerçekten uçuruyor bilgisayarı harika bir şey. Bence normaldir çünkü bilgisayarların en önemli parçalarından biri oldu.

Geçen Unlost 1050 Ti almış aşırı iyi duruyor. Taktım kafayı 1050 Ti'a ahahahahaha.
İsmi bile çok havalı ya, canım çekti şimdi..
Sizce 1050Ti mı alayım yoksa 2.el GTX970 mi?
Gönlüm 1050Ti'dan yana, sayısal olarak daha üstün zaten.

İsmi bile çok havalı ya, canım çekti şimdi..
Sizce 1050Ti mı alayım yoksa 2.el GTX970 mi?
Gönlüm 1050Ti'dan yana, sayısal olarak daha üstün zaten.
Bence 2. el alma zaten kullanılmış. 1050Tİ kendisi güzel değil, okunuşu bile güzel ekran kartının

Galaxy wonder cihazla sürünüyorum.
En kısa zamanda değiştirirsin yeni yeni modeller çıkmış çok iyi görünüyor. Neyse ben bir CSGO gireyim. Bu oyun çok popüler dostum !

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı