2017 iPhone 7 Almak

Dostum sen galiba Samsung S7, S8 ve Note 9'un gece çekim modundan bir habersin. Gündüzleri söylemiyorum bile.
 
Ben iPhone 7'nin diğer iPhone modellerine göre daha sıkıntılı basit bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Zamanında kullandım, bir problem çıkmadı ama kısa sürede satmak zorunda kalmıştım. Çevremde bulunan iPhone 7/plus cihazlar illa ki bir sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlardı.

iPhone serisinden en sevmediğim cihazdır 7 modeli. Tavsiyem iPhone 8'lere bak 2.el onda bir sıkıntı yok.
 
2. el almayı planlıyorum. Video çekimi güzel mi? 2. el alan var mı? Sıkıntı yaşatır mı bana ve tabii ki bu telefon alınır mı bu devirde? O paraya Android alcılar gelmesin.
Bende redmi note 7 var. İphone 7si olan bir arkadaşımla detaylı bir şekilde kamera kıyaslaması yapmıştık bir kaç ay önce, Benimki açık ara önde, ve benimkinden kat kat daha iyi kameralı telefonlar şu anda 2-3 bin tllere bulunabiliyor. Eğer iphone alma takıntınız yoksa almayın derim, ki zaten bence türkiyede yaşayan kimse iphone almamalı.
 
Kendim iPhone 7 kullanıyorum yaklaşık 3 senesi doldu dolacak. Batarya kullanımı önemli biliyorsun iPhonelar da bazı insanlar sürekli şarja tak çıkar yaptığı için ömrünü kısa sürede tamamlıyor bataryası sadece ona dikkat et. Zaten Ayarlar-Pil-Pil sağlığı sekmesinden görebiliyorsun pilin durumunu.
 

Geri
Yukarı