2017 MacBook Air satılmalı mı?

Bence yeni lapton vs alacağına var olanı upgrade et dolar olmuş 8 TL. Samsung'un EVO 860 SSD MacBook ile uyumlu Birede RAM'lerin bir tanesini yenile daha sonra MacBook'un farkını tad.

Benim modelle uyumluysa mantıklı ama benim bildiğim kadarıyla upgrade edilemiyor. Araştıracağım bunu, teşekkür ederim 😁
Sıfırdan Big Sur mü kurdunuz yoksa Catalina'dan mı güncellediniz?
Yer dolmasından dolayı defalarca format attım ama en son yanlış hatırlamıyorsam catalina'dan güncellenmiştim.

Maalesef değil ben de güvenip aldım ancak bariz şekilde yan sanayi çıktı. Bir sürü orijinal olduğunu söyleyen yorum okuduktan sonra biraz soruma gitti açıkçası ama iade edeceğim. Air piyasasını biraz inceleyerek fikir sahibi olurum umarım :)
Hmm ben de Macbook kullanıyordum, işime yarar bu bilgi sağolun. Yeni type-c girişli Macbook'larda 120-130 liraya alınan Spigen adaptörler ve yeterli Watt destekleyen PD kablo ile de çalıştığı için artık öyle bir sorun kalmadı.

Bir de sıfırdan kurmayı deneyin. Belki düzelir.
Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Hmm ben de Macbook kullanıyordum, işime yarar bu bilgi sağolun. Yeni type-c girişli Macbook'larda 120-130 liraya alınan Spigen adaptörler ve yeterli Watt destekleyen PD kablo ile de çalıştığı için artık öyle bir sorun kalmadı.
Rica ederim ve evet, type-c ile şarj olması büyük nimet çünkü şarj aleti ve adaptör değiştirirken çok daha fazla seçeneğe sahip oluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı