2017 model Opel İnsignia alınır mı?

Eğer bütçeniz 1.3 milyona kadar çıkabiliyorsa daha iyi araçlar hayli hayli alınır ama araç bazında bunların düşük kmleri makbuldür ve değişensiz mümkünse 3 parçadan fazla boyalı olmamalı. Eğer isterseniz 1.3m bandında başka araçlarda bulabilirim.

Eğer bütçeniz 1.3 milyona kadar çıkabiliyorsa daha iyi araçlar hayli hayli alınır ama araç bazında bunların düşük kmleri makbuldür ve değişensiz mümkünse 3 parçadan fazla boyalı olmamalı. Eğer isterseniz 1.3m bandında başka araçlarda bulabilirim.

Aynı dolulukta alman markası varsa olabilir tabi ki.

Alınır hocam. D segment bir araçtan bahsediyorsunuz. Piyasası Passat kadar hızlı olmadığı için bu fiyatlara satılıyor. Malesef Passat kadar tutulmuyor ülkemizde.

Alınır hocam. D segment bir araçtan bahsediyorsunuz. Piyasası Passat kadar hızlı olmadığı için bu fiyatlara satılıyor. Malesef Passat kadar tutulmuyor ülkemizde.

Alıp 5-10 sene binmek var kafamda, Nasipse, o yüzden piyasası çok umurumda değil, dolu ve sağlam bir araç bilmiyorum benim kafama yattı.

Alıp 5-10 sene binmek var kafamda, Nasipse, o yüzden piyasası çok umurumda değil, dolu ve sağlam bir araç bilmiyorum benim kafama yattı.

D segmentinde Passat, Superb, A4 gibi modeller silip süpürdüğü için fiyatları biraz daha makul diğer modellerin. Zaten Passat kadar tutulsa, o fiyatlarda böyle dolulukta araç almak mümkün değil.

B ve C segment araçları alabilirsin ama bir D segment etmez. Arada yalıtım, kalite, konfor, işçilik, kalite hissiyatı farkları var.

Zinciri değişmiş mi? Ona baktırın. Bunların zincir değişimleri pahalı çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı