2017 Skoda SuperB Active alınır mı?

Doğru olabilir hocam ancak VW bu haltı uzun zamandır yiyor. Koskoca A3 A4'lere de aynı şanzımanı koyuyorlar. 2015 öncesi çok daha rezildi ama şu an sakin sürüşte ve düzenli bakımda çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Yine de korkuluyorsa başka araçlara yönelebilir.

Passat'ların Km'si biraz daha fazla sadece onlar da fikir olsun diye attım. Corolla 57k km mesela. Sportage 90k. Aralarından en mantıklısı Kia olurdu. Sıfır sorun sıfır hata yıllarca götürür.

2015 oncesi rezillikti zaten de sonrasinda da bu kuru kavramalar cok normal olmadi. Yag bakimini duzenli yapmak lazim birde dedigim gibi cabuk isinan bir sanziman oldugu icin cok fazla dur kalk yapiliyorsa omrunden cok yiyor. Bu fiyat bandinda benim de tercihim attigin Tucson olurdu. Biraz fazla yakiyor ama Turbo olmayanlari sorunsuzluk acisindan cok iyi.

2015 oncesi rezillikti zaten de sonrasinda da bu kuru kavramalar cok normal olmadi. Yag bakimini duzenli yapmak lazim bir de dedigim gibi cabuk isinan bir sanziman oldugu icin cok fazla dur kalk yapiliyorsa omrunden cok yiyor. Bu fiyat bandinda benim de tercihim attigin Tucson olurdu. Biraz fazla yakiyor ama Turbo olmayanlari sorunsuzluk acisindan cok iyi.

LPG'li zaten o Tucson. Az yakar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı