2017 Yılında PS3 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Bu kadar çok PS4 konusu arasında PS3 konusu görmek garibinize gitti evet fakat derdimi şöyle açıklayayım. Bilgisayarım normal düzeyde bir bilgisayar ve oynayabildiğim bütün oyunları oynadım. Oynayamadıklarım için yeni bilgisayar dizmek istemiyorum çünkü önümdeki senelerde derslere odaklanmam gerekecek. Soruma gelecek olursak ben PS3'ü nereden bulurum? Hiçbir teknoloji mağazasında kalmamış, kırık Multiman'li PS3 alsam (güvenilir bir yerden), yanında da orijinal PS3 kolu alsam nasıl olur? Dediğim gibi Far Cry 4, WDogs, GTA 5 gibi oyunları kasmadan tekrar oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine PS4 slim alman daha mantıklı olur. Neden diyecek olursan artık ne PS3 üretiliyo ne de ona özel oyun. Onun için PS4 slim alabilirsin.
Dediğim gibi oynayacağım oyunlar FC4, W.Dogs, GTA 5, Mortal Kombat felan. Onları da PS3'de bitirdikten sonra uzun bi süre oyun oynamayacağım. Onları bitireyim de oyun sektöründe çok geride kalmayayım dedim.

İkinci elden PS4 eski kasalara bakabilirsin eğer bütçen çok düşükse. PS3 alınmaz artık.
PS4 almak sorun değil, sorun oyunlarını almak. Oynamak istediğim bir sürü değişik oyun var o yüzden PS4 almak istemiyorum.

Hocam Online'ını oynamayacağım bi oyuna neden para vereyim? Üniversiteye geçince zaten yeni bilgisayar toplarım.

İfadeler: kcg
Hocam Online'ını oynamayacağım bi oyuna neden para vereyim? Üniversiteye geçince zaten yeni bilgisayar toplarım.
İkinci el oyun alıncada online oynayabiliyorsun. Sadece orijinal olması ve PSN aboneliğin olması lazım.

İkinci el oyun alıncada online oynayabiliyorsun. Sadece orijinal olması ve PSN aboneliğin olması lazım.
Yok onu biliyorum, 5. el olsa da online oynarım fakat online oynamayacağım. Online oynamak isteyeceğim 1-2 oyun var zaten, onun için PS4 almak mantıklı gelmiyor çünkü arada en az 500 TL fark var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…