2017 Yılında PS3 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni dinle üzülmezsin. Slim 2000 ya da 2500 model bul. Oyunları kendinde yüklersin. Ya da 5-10₺ karşılığı yüklüyolar. Klonlama ile yükletirsen format atıyorlar. Gta oynuyorsun diyelim save dosyan silinir ama multimanda beğenmediğin veya oynamadığın oyunu silebilirsin. Birgün satarsan multiman olduğu için alıcısını daha rahat bulursun

Beni dinle üzülmezsin. Slim 2000 ya da 2500 model bul. Oyunları kendinde yüklersin. Ya da 5-10₺ karşılığı yüklüyolar. Klonlama ile yükletirsen format atıyorlar. Gta oynuyorsun diyelim save dosyan silinir ama multimanda beğenmediğin veya oynamadığın oyunu silebilirsin. Birgün satarsan multiman olduğu için alıcısını daha rahat bulursun
Hocam 4000 serisine kadar kırmışlar, neden 2500 öneriyosun? Hem ben oyunları yükletmek için 20 tl vermeye razıyım.

Açıkladım ama olmamış sanırım. Klonlama yönteminde format atıp belli oyunları yüklerler. Genelde bulunan oyunların çoğu aynı olur. Save dosyaların silinir. Ortalama 100₺ isterler. Farklı oyunlar için imkanın az olur. Pes 13 Pes 17 GTA 5Blur gibi güncel oyunlar olur hepsinde. Multiman ise sil yükle mantığı vardır. Sana kalmış istediğini alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eski mesajları okusaydın zaten sil yükle yaptırıp Multiman alıcağımı bilirdin.

4000 serisine kadar kırmışlar yazmışsın. Neden 2000li modeller önerdiğimi açıkladım. 2000-2500 harici multiman yok.

4000 serisine kadar kırmışlar yazmışsın. Neden 2000li modeller önerdiğimi açıkladım. 2000-2500 harici multiman yok
Hocam Multiman'den kastım illaha Multiman yazılımına gerek yok, istediğim oyunlar olsun yeter. Bunun gibi mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Multimanı kendin yükleyebilirsiniz diye biliyorum. İstersen link atabilirim indirmek için güvenilir site. Kırdırma işleriyle uğraşıyorlar.

Benimde bir sorunum var arkadaşlar. PlayStation bölümünde oyunların görünmemesi ile ilgili yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Ben konuya yabancı kalmışım şimdi anladım. Üzgünüm.

Nasıl istersen. Klonlama yöntemi kötü değil 1-2 oyun fiyatına güzel oyun yüklüyolar. Yüklenmiş olarakta satıyorlar. Sana bol oyunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı