2017 Yılında PS4 alınır mı?

PS4 Slim aldım daha bu gün. Çok mutluyum. Yanında 2 Kol ve Uncharted 4, Fifa 17, GTA V aldım. Keyifle oynuyorum. Tavsiye ederim. Yaklaşık 1800TL-2000TL'ye bulabilirsin aldığım ürünü. 30FPS ile 60FPS arasında pek fark yok. Hissedemiyorsun neredeyse. Kasmadan 1080p'de mis gibi oyunumu oynuyorum. İçin rahat olsun. PS4 Pro'da alınabilir fakat, bir tane daha kol ve 3 oyun 2500TL civarı tutar. 4K Tv yoksa, PS4 Pro almak bence mantıksız.

PS4 pro ve PS4'deki kullanıcılar aynı oyunu online şekilde oynayabilir değil mi?

Yani beraber.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 var PC'de PC yetersiz olduğundan grafikler çok kötü doku problemi falan derken GTA 5 oynamak istemiyorum. PS4 de alsam ucuza bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar tuhaf bi düşüncedir bu ya elimde patlayacak diye korkuyorum. Sadece senin için söylemiyorum lafım böyle düşünen arkadaşlar içinde. Kusura bakmada dostum konsol zaten oyunlar için alınır sen ekran kartı alırken seneye yenileri çıkacak elimde patlar diye düşünüyor musun PS5 daha duyurulmadı bile diyelim ki duyuruldu o zaman sen onca çıkmış oyunu zevki bi kenera atmış oluyorsun Uncharted 1,2,3,4 oynamıcam Last of us oynamıcam Dark souls yada ne biliyim God of war serini oynamıcam diyorsun onca oyun var sen o oyunları bitirene kadar 5 yıl geçer Witcher 3, Fallout 4, Horizon zero dawn daha yüzlerce oyun ve onlarca EXC oyun var Bloodborne, Until dawn, Killzone Shadowfall, İnfamous second son ve daha neler neler bu oyunları bazılarıda türkçe dublaj sen bu oyunların hiçbirini oynayamıcaksın bence çok şey kaçıracaksın. Şuanda bi oyunun yapımına başlansa PS4 ve XB1 için tasarlanır çünkü piyasada bunlar var ve AAA bir oyunun yapımı en az 4 yıl sürer yani 2022, 2023'e kadar PS4'e tam gaz oyun çıkmaya devam eder. Yeni konsolda çıkar çıkmaz alınmaz Çünkü konsolda oyun olmaz. Hala milyonlarca PS3 kullanan var. Halen PS3'e oyun çıkıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…