2017 Yılında PS4 alınır mı?

Hepsi tahmini

Çıksa bile oyunu olmaz neyse o tamamen ayrı konu

Arkadaş pro için sormamış Ps4 demiş oda ayrı konu tabi yardım yardımdır

Nakit 5-6 oyun aldıktan sonra yardır gitsin. Boşa bekleme

Arkadaşlar aklınızda olsun bu dükkanlar alım fiyatında dalga geçiyorlar slim 1tb 3 oyunlu garantili Ps4 e 650tl verdiler. Tamam belli bi kar edeceksin boş Ps4 garantisize 900tl çekiyorlar ayıptır. Yeri burası değil ama uyarmak istedim

Ps5 için şu an duyurulan Hiçbir şey yok. 2013 kasımda çıktı Ps4. Ps proyu ayrı tutmak lazım bence. Play Station serisi çıkış tarih araları

ps1-2 arası 6 yıl

Ps2-3 arası 6 yıl

Ps3-4 arası 7 yıl

Tahminlerde buna göre yapılıyor ve konsolla pc arasındaki kanı konsol pc gücüne yetişemiyor ama yeni oyunlar uzun bir süre pc gibi yenilik istemiyor ki konsol tercihi bunun için yapılıyor ve de exclusive (özel sadece o platforma çıkan oyunlar) için. Biriniz başlatın konuyuda ordan devam edelim. 2018sonu 2019 başı çıksa bile oturması 2yıl sürer yani en erken 2020de alınabilecek bir konsol. Araştırmalarımda kesin çıkacağı ama tarih bulamadım

Görsel açıdan çok bir fark olacağını sanmıyorum. Son olarak ilk kez konsollar da ara versiyon bu dönemde oldu. Konsol devri kapanabilir veya pc gibi parça değişebilir gidişat iyi değil...

Son düzenleme:
Tamam yazmıyorum bidaha. Hepsi tahmini şeyler doğmamış çocuğa don biçmek. Ps4 keyfine bakın uğraşmayın bunlarla bence konuyu açan arkadaşta hala Ps3 alınıp satılıyor. 11sene olmuş çıkalı gerçi onda oyunlar bedava oldu onun etkisi %95 ama Ps4 güzel cihaz al kullan imkanın varsa gecikme

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı