2017 yılında tuşlu telefon kullanmak

Hocam bende zaten para biriktirdim. Telefonun yarısını ben ödiyecektim ama şimdide ders bahanesini çıkardılar. Yani bütçe sıkıntısı yok ama almıyorlar işte.

Bende öyle yapıyorum, bir kısmını aile desteği ile alacağım. Malum staj maaşları asgari ücret değil.

Hocam siz alabiliyorsunuz işte ben hiç alamıyorum. Hadi diyecem maddi durumda sıkıntılıyız o yüzden biraz bekliyeyim oda yok arkadaş. Kendilerine en son model telefon almayı biliyorlar ama ben bide yarısını ben ödiyeceğim halde bana bir telefon almıyorlar. Bahane ettikleri konu ise daha da saçma sözde lisede alıcaklardı ama neymiş efendim lise çok önemliymiş telefon alırsam derslerimi sallamazmışım. :mad::mad:

Hemen o yobazlardan uzaklaş dostum. Şaka şaka. Kardeşim sen ne yap et. Ailenle konuş bir şekilde gönüllerini fethet. Ha diyorsun olmadı. Utanılacak bir şey yok. Mesela ben GT420 kullanıyorum diye kimse bana "Şuna bak hala GT420 kullanıyor mal." demiyorsa. Sana da demezler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı