Man. City iyi güzel de, son maçtaki skor bence çok bir şey ifade etmiyor. İlk maçta zar zor yenmişlerdi Schalke'yi. Rövanşta da birazcık tartışmalı bir penaltı ile ilk golü bulunca, rakip dağıldı tabii. Karşında Man. City gibi bir takım varsa, ipin ucu kaçınca tutamazsın zaten. Tottenham bile bir sürpriz yapabilir onlara karşı. @painkiller
@Sercan1096 aynen kesinlikle. Fakat adamlar öyle bir kadro kurmuş ki karşıdaki daha maç başında takımın ismine yeniliyor resmen Tottenham nedense nefesi yetmeyecek gibi geliyor bana ama göreceğiz Juventus olsun bizim olsun
Barcelona, Lyon'u eleyip çıktı. Neden abartılıyor anlamadım. Manchester'ın eksikleri olmasına rağmen Paris'te PSG'yi yendi. Bana göre zayıf takımlar: Barcelona, Porto. Juventus finale çıkar, karşısında kim olur kestiremiyorum.
Barcelona, Lyon'u eleyip çıktı. Neden abartılıyor anlamadım. Manchester'ın eksikleri olmasına rağmen Paris'te PSG'yi yendi. Bana göre zayıf takımlar: Barcelona, Porto. Juventus finale çıkar, karşısında kim olur kestiremiyorum.
City fena, Liverpool Fena, Barca iyi gidiyor, Juve fena. Bu sezon çok iyi bir CL geçiyor. Ben Liverpool-Juventus veya Livepool-City finali olacağını düşünüyorum