SUSAMLI ÇUBUK
Hectopat
- Makaleler
- 1
Son düzenleyen: Moderatör:
Naptınız hocam aldınız mı bu aracı? Ben de merak ediyorum ama hakkında pek yorum bulamadım, sadece birisi kaza yapıp parça beklemiş uzun bir süre pişman olmuş o an.
Ben başka araba aldım. Jeep markasına Fiat servisi bakıyormuş. Twitter'da sorduğumda masrafsiz, uzun ömürlü vs. diyorlardi.Naptınız hocam aldınız mı bu aracı? Ben de merak ediyorum ama hakkında pek yorum bulamadım, sadece birisi kaza yapıp parça beklemiş uzun bir süre pişman olmuş o an.
Hayırlı olsun hocam özel değilse hangi aracı tercih ettiniz, ben de tucson tarafına kayacağım gibi gözüküyor.Ben başka araba aldım. Jeep markasına Fiat servisi bakıyormuş. Twitter'da sorduğumda masrafsiz, uzun ömürlü vs. diyorlardi.
Teşekkürler, sıfır Opel Mokka aldım. Bu yılbaşı gibi yeni BMW X1 geçmeyi düşünüyorum. Tucson'da güzeldir, hayırlı olsun.Hayırlı olsun hocam özel değilse hangi aracı tercih ettiniz, ben de tucson tarafına kayacağım gibi gözüküyor.
Sağ olun hocam size de inşallah.Teşekkürler, sıfır Opel Mokka aldım. Bu yılbaşı gibi yeni BMW X1 geçmeyi düşünüyorum. Tucson'da güzeldir, hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.