2018'de Adobe Muse Kullanılır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Youtube'dan baktığım videolara göre çoğu kişi Muse'un artık bittiğini söylüyor. Sizce hâlâ kullanılır mı?

Wordpress temaları yapmak istiyorum bu programla. İşe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe muse kullanılır ama tema için değil. Muse kullanmadım ama çalışma mantığını biliyorum ve kullanım amacı daha çok statik (içerik yönetimi olmayan) web siteleri hızlı bir şekilde ve kodlama bilgisi olmadan yapmak ama bana göre çok optimize bir web site bile yapamazsınız. Yinede desenki ben web tasarım işleri yapıyorum ve müşterim bana çok bütçe ayırmıyor ve wordpress gibi araçlar talep etmiyor o zaman bu araç kullanılabilir. Ha derseniz wordpress için html css hızlı ve çok fazla kodlama işine girmeden yapıp onu sonra php kodlarla wordpress'e entegre etmek istiyorum bence daha mantıklısı bootstrap studio tarzı araçlar olur. Unutmayınız tek başına sürükle bırak yazılımlarla adam akıllı bir tema yapmak münkün değildir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı