2018'de bileşen almak

randomname1234

Decapat
Seasonic 850W 80+ Gold sertifikalı bir güç kaynağı 2015'de 500 lirayken şimdi 1000 lira. Yani şu döneme düşenler olarak çok şansız olduğumuzu bir PSU videosu izlerken bir kere daha anladım. Geçmişe gidip bir sistem düzmek istiyorum.

Bende dolar arttı sistem toplanmaz bileşen alınmaz diyordum.

Ama şimdi söyle düşünüyorum. Dolar vs arttı ama alım gücü de arttı. Çoğu kişinin altında son model araba hatta her evde 2-3 tane araba olduğu da oluyor. Çoğu kişinin cebinde son model İphone var.

Alışveriş merkezlerinde insan dolu kimi alışveriş yapıyor kimi afedersiniz ama hayvan gibi fass food yiyorlar.

Yani millettin alım gücü fazla bu yüzden dolar vs artışının etkileyeceğini düşünmemeye başladım açıkçası.

Son düzenleme:
Ama şimdi söyle düşünüyorum. Dolar vs arttı ama alım gücü de arttı. Genel olarak herkesin altında son model araba hatta her evde 2-3 tane araba olduğu da oluyor. Herkesin cebinde son model İphone var. Alışveriş merkezlerinde insan dolu kimi alışveriş yapıyor kimi afedersiniz ama hayvan gibi Hazır yiyecek yiyorlar. Yani millettin alım gücü fazla bu yüzden dolar vs artışının etkileyeceğini düşünmemeye başladım açıkçası.
"Genel" ve "Herkes" genellemesini kullanmayın lütfen. Türkiye'nin ekonomisi belli ayrımı belli "Çoğu" veya "Bir Kısmı" şeklinde anlatırsanız daha iyi olur şahsen dedikleriniz "Herkeste" Bulunmamakta.

Ama şimdi söyle düşünüyorum. Dolar vs arttı ama alım gücü de arttı. Genel olarak herkesin altında son model araba hatta her evde 2-3 tane araba olduğu da oluyor. Herkesin cebinde son model İphone var. Alışveriş merkezlerinde insan dolu kimi alışveriş yapıyor kimi afedersiniz ama hayvan gibi fass food yiyorlar. Yani millettin alım gücü fazla bu yüzden dolar vs artışının etkileyeceğini düşünmemeye başladım açıkçası.
Saçmalığın daniskası. Asgari ücretle 36 ay taksitle İphone 8/İphone X alıyor insanlar. Alım gücünü artması söz konusu değil her dolar artışında düşüyor alım gücü.

Seasonic 850W 80+ Gold sertifikalı bir güç kaynağı 2015'de 500 lirayken şimdi 1000 lira. Yani şu döneme düşenler olarak çok şansız olduğumuzu bir PSU videosu izlerken bir kere daha anladım. Geçmişe gidip bir sistem düzmek istiyorum.
O zamanda alıyorlardı şimdide alan var. Bu ihtiyaç durumuna göre zorunlu ise önceliği varsa alıyorlar ve 6 taksit yapıyorlarsa artık 12 taksit yapıyorlar.

Ama şimdi söyle düşünüyorum. Dolar vs arttı ama alım gücü de arttı. Çoğu kişinin altında son model araba hatta her evde 2-3 tane araba olduğu da oluyor. Çoğu kişinin cebinde son model İphone var.

Alışveriş merkezlerinde insan dolu kimi alışveriş yapıyor kimi afedersiniz ama hayvan gibi fass food yiyorlar.

Yani millettin alım gücü fazla bu yüzden dolar vs artışının etkileyeceğini düşünmemeye başladım açıkçası.
Milletin alım gücü artmıyor hatta gittikçe borçlanıyoruz.
Şöyle sayıyı da koyayım: 2002'de bankaya olan borçlar 6 Milyar iken günümüzde ise 426 milyar lira. Yani cebimizdeki paradan değil olmayan paramızdan harcıyoruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı