İkinci el bileşen almak

F1R

Hectopat
Arkadaşlar ikinci el i7 8700K ve Asus GTX 1080 Ti Turbo aldım. Malum parça fiyatları çok fazla arttı. Ürünler 5 aylık ve tertemiz kullanılmış, 4600 TL'ye aldım ikisini. 1 ay kadar oldu sıkıntı yaşamadım. Alırken yaşadıgım korkuyu anlatamam, sorun yokken içim içimi yedi. İkinci el çok önermiyorum fazla kafaya taktım, ben yıprandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el bileşen alırken gerekli test ve kontrolleri yapacak bilgiye sahipseniz riski minimum düzeye indirirsiniz. Sıfır fiyatını vermektense böylesi çok daha mantıklı.

Biraz rahat olun fazla kafaya takmayın :)
niye il etapta vermedi.jpg

Ekran kartını aldım 2.el ben de. Alırken adamı oturttum temizinden 1 saat inceledim test vs. yaptım. Şans tabii ki ama elinizden geldiğince testini yapabiliyor olmanız lazım. Hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsınız bence ikisini.
Çok sağolun istedigim tüm testleri yapmama izin verdi 1 bucuk saat kadar yapılabilecek ne varsa tüm testlere soktum zaten. Pek bu tür şeyleri 2. El almayı sevmiyorum mecbur bırakıldık. Şuan dev indirim olsa bile 1080 ti lar 5 bin tl civarına düşüyor o parayada alınmaz.
Sizinde kartınız hayırlı olsun fiyatlardan dolayı 2. El alım arttı baya

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı