2019 MSÜ Sınavı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Cengizhan58

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün MSÜ vardı, sınava ben de katıldım. Açıkçası geçen seneye göre matematiğin çok zorladığını düşünüyorum. Katıldıysanız siz ne düşünüyorsunuz belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçeden ve sosyalden zorlayacaklarını düşünüyordum, Türkçede çok zorlanmadım. Sınavın tamamında sadece Din Kültüründe zorlandım. Matematik zor değildi fakat zaman alıcı soruları vardı. Birkaç tane boşum var. 105 civarı gelebilir. 👍
 
Geçen seneki sınavı çözmüştüm 86 net yapmıştım, aynı düzeyde gelir beklentisiyle girdim sınava fakat epey zorlandım 60 net bile gelmeyebilir. İlk ÖSYM sınavım oldu bu, biraz heyecanlı ve stresliydim ama yapamamdaki tüm etkenlerin bu olduğunu düşünmüyorum, sınavın geçen seneki sınavın düzeyiyle hiçbir alakası yoktu.

Hava Harp Okulu istiyordum bu sene hayal oldu, seneye tekrar denemeyi düşünüyorum.

Bu kadar zor olmasının sebebini TSK'daki açıkların kapandığını düşünmem.
 
Geçen seneki sınavdan 102 yapmistim bu senekinden 80 lerde bekliyorum matematigi gecen senekine gore zordu sosyali tamamen bilgiydi fen ve turkcesi cok zorlamadi
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı